Popularne wątki w tym miesiącu Kategoria Odwiedzin
Wyniki ankiety - seriale do działu TOP5 TOP5
Seriale, które nie powinny zostać skasowane Forum ogólne
Torba na rakiety tenisowe O nas, inne & off-topic, Off-topic 138
Badania szorstkości powierzchni O nas, inne & off-topic, Off-topic 138
Jaki materac polecicie? O nas, inne & off-topic, Off-topic 128
Rekuperacja w nowym domu O nas, inne & off-topic, Off-topic 119

1x01 - Pilot » Zakończone Seriale » Burn Notice • seriale forumtv.pl

2007

Opiekun: Raven

<<

tlen.exe

Administrator

Postdodano 10 wrz 2007, o 13:44

1x01 - Pilot

Michael Westen, a spy, receives a "burn notice" from work. His job does not fire people; rather, they issue a burn notice to let the agent know their services are no longer required. Michael does not know what happened to cause this change of events in his life. Michael returns to his roots in Miami, taking on local cases for people the police cannot help — Michael helps a man clear his name after a valuable pieces of art and jewellery are stolen.
We Are The World haiti
<<

bluevein

Przyjaciel forum

Postdodano 20 lip 2008, o 14:45

Re: 1x01 - Pilot

Zaczęłam oglądać Burn Notice xD i spodobało mi się :D
Podoba mi się klimat Miami, podoba mi się sposób w jaki Michael załatwia sprawy. Sam Michael zawsze rozbraja mnie swoim śmiechem i poczuciem humoru. Humor nie jest nachalny tylko jest... swobodny, jeśli wiecie o co chodzi. I lubię też na razie wszystkich bohaterów. Zapowiada się naprawdę fajnie.
No i lubię seriale, gdzie główny bohater jest narratorem :D
Want your bad romance.
<<

tlen.exe

Administrator

Postdodano 6 kwi 2009, o 17:15

Re: 1x01 - Pilot

Hmm, sam zakładałem dział do tego serialu a nigdy go nie oglądałem, ale czas najwyższy by to zrobić nadszedł i chwała mi za to że to zrobiłem. ;pp Serial jest bardzo fajny, przede wszystkim zgadzam się z blue, z tym co napisała, itd. ;pp
We Are The World haiti
<<

Czesiek_PL

Ekspert

Ulubiony serial:
SoA, Community, Buffy

Postdodano 5 cze 2010, o 21:55

Odp: 1x01 - Pilot

Premiera 4 sezonu to doskonała okazja żeby zacząć ten serial. Nie zawiodłem się, ale to akurat było do przewidzenia. Masa humoru, ciekawa tematyka i co najważniejsze jest w tle jakaś intryga i z tego co wiem główny wątek będzie poruszany w każdym odcinku. Czyli serial mi się jeszcze bardziej spodoba.
Mike jest dobry takie połączenie Jasona Bourne'a z McGaywerem :) I ten jego śmiech :)
Sprawa fajna - ładnie załatwił tego gościa i te jego zabaweczki xD
Świetna scena jak uczy dziecko bić się a potem od FBI pożycza lornetkę :)
Miami ma swój klimat czyli nie mogło zabraknąć pieknych kobiet w bikini. Jest na czym zawiesić oko. I jeszcze Gabriel Anwar w roli głównej jako szalona Fiona :)
Matka Mike też jest dobra xD