Serial opowiada o grupie ludzi - tytułowych Lalek - których DNA zostaje zmodyfikowane tak, by można wymazać ich wspomnienia i zaprogramować ich umiejętności w celu realizacji konkretnych misji. Pomiędzy kolejnymi zadaniami Lalki wiodą z pozoru normalne życie w centrum Dollhouse. Jedna z bohaterek - Echo - powoli zaczyna uświadamiać sobie, iż dzieje się z nią coś złego. Coraz częściej miewa przebłyski pamięci. Jednocześnie Dollhouse staje się celem ataków ludzi, którzy chcą zniszczyć organizację. Jeden z aktywistów poznaje Echo ...
Trailer:
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Po tak szumnie zapowiadanym serialu spodziewałem się czegoś więcej. Owszem historia jest fanie przedstawiona, bohaterowie też nieźli, ale czegoś brakuje. Jak patrzę w przyszłość to widzę tylko co odcinek inną rolę do odegrania przez Echo, trochę jej przebłysków i śledztwo tego policjanta. Są jeszcze inne tajemnice, ale wątpię by odpowiednio zaciekawiły. Ten odcinek mi się podobał, na początku Echo zagrała kobietę do wynajęcia a potem twardą negocjatorka, oby w następnych odcinkach były równie rozmaite pomysły. Chociaż nie sądzę że szybko zobaczę następny. I mogliby też położyć większy nacisk na inne postacie.
Nie widzi mi się za bardzo ten serial, narazie będę oglądał dalej no ale nie wiem jak długo
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
sam pomysł bardzo dobry ale po pierwszym odcinku uważam, że będzie to kolejna młócka. Obejrzę dwa odcinki i wystawię opinię. Jak inni będą mieć podobną to zdejmujemy serial z forumtv.pl
Tak na to czekałem i sie niesamowicie zawiodłem. To wogóle nie było w stylu Whedon'a... Pomysł mi się podobał, no ale wykonanie niefajne. Dushku też nie zagrała świetnie... Więc tak szczerze to jestem za usunięciem.
Ja z usunięciem bym się jeszcze wstrzymał chociaż do końca sezonu. Ja jestem pewny że obejrzę następny odcinki nie wiem tylko kiedy. Ale też się zawiodłem jak Chris, teraz liczę że Kings będzie dobre.
Postanowiłem dać Dollho8use'owi kolejną szansę. Ogólnie to święta szans dla seriali, które niby skończyłem, lol. Mentalist, Dollhouse, 90210. Wracając do kwestii odcinka.
Po drugim obejrzeniu podobało mi się. Ogólnie to tajemnice i praca Echo mogą wciągać. Dushku jakoś świetnie nie zagrała, troche sztucznie wygląda, no ale może przeżyje. Mam nadzieję, że następne będą tylko lepsze. Oby. Więc szanse na pewno dam Dollhouse'owi. Biorę się za następne odcinki, zobaczymy co z tego wyniknie.
Po raz pierwszy oglądałam odcinek dość dawno... bo od razu jak wyszedł nie spodobał mi się, bo wiem, że Joss mógł/może więcej. Że nie wyszło tak jakbym chciała żeby mu wyszło. Także odpuściłam sobie serial, ale ostatnio coś mnie tknęło żeby do niego wrócić. Więc wróciłam i obejrzałam ponownie. Także serialu nie skreślam bo ogólnie wierzę w drugie szanse
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p