Emily Thorne (Emily VanCamp) wynajmuje dom w Hamptons, tuż przy plaży. Zaczyna obracać się w tutejszych sferach, chodzić na przyjęcia bogaczy. Nikt nie wie, że ta sympatyczna blondynka przyjechała tutaj tylko w jednym celu: w poszukiwaniu zemsty za śmierć ojca.
"Revenge", nowy serial ABC, który startuje 21 września na antenie ABC, sądząc po materiałach promocyjnych, klimatem przypomina nieco "Desperate Housewives". W sielankowych okolicznościach przyrody, gdzie trawa rośnie równo, płoty są niziutkie, a ludzie ubierają się w wesołe, pastelowe kolory pojawia się straszna tajemnica. Czy ABC wyjdzie z tego obronną ręką, zobaczymy.
Czekałem z niecierpliwością na ten serial. zachęcony oczywiście zwiastunem oraz postacią Emily. w porównaniu do innych nowości, które oglądnąłem pilot znacząco się wybił. Mam nadzieję tylko, że amerykańce nie zawiodą gdy będzie trzeba usiąść przed telewizorem.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Jestem w szoku, że tutaj tak pusto! Ja "Revenge" ulokowałbym na podium tegorocznych premier serialowych (z tego co do tej pory widziałem) - zaraz po American Horror Story i Homeland. I zdecydowanie jako nr1 tegorocznych serialowych niespodzianek! Zapowiedzi serialu nie bardzo mnie zachęcały, wręcz aż odrzucały, dlatego jestem w stanie zrozumieć, że przez to niewiele osób sięgnęło po ten serial. Stwierdziłem, że skoro ABC pozazdrościło aMC Mad Mena i zrobiło swój Pan Am, to pewnie też pozazdrościli The CW Plotkary, więc nakręcili Revenge! Bo właśnie Plotkarą z kryminalną intrygą zalatywały mi na kilometr zwiastuny Revenge. Nic bardziej mylnego! Dopiero po przeczytaniu kilku bardzo pochlebnych recenzji (których autorzy podobnie jak ja, kajali się za niewłaściwe skojarzenia z serialami The CW) sięgnąłem po ten serial.. I nie żałuję!
Historia Emily i jej plan zemsty na rodzinie Greysonów wciągają od pierwszych minut. Na pierwsze ofiary twórcy nie każą nam długo czekać.. Intryga jest ciekawa i świetnie zrealizowana. Największym plusem serialu są chyba dwie główne aktorki - niepozorna z początku Emily VanCamp w roli pomstującej krzywdy ojca Emily Thorne i Medeleine Stowe wcielająca się w jej główny cel Victorię Greyson.
Mad Men, The Sopranos, Downton Abbey, Boardwalk Empire, 6 Feet Under, Desperate Housewives, Breaking Bad, Queer as Folk(US/UK), Weeds, How I Met Your Mother, Shameless(US), Glee, Grey's Anatomy, Modern Family, 30 Rock, In Treatment, The Big C, United States of Tara, Nurse Jackie, Californication, Dexter, Lost, Game of Thrones, True Blood, Dexter, The Borgias, The Walking Dead, The Killing,The Flight of the Conchords, Ekipa(PL) American Horror Story, Homeland, Revenge, Pan Am, New Girl
eLMaQ napisał(a):Revenge jest podobno największą niespodzianką tego sezonu, sporo b. dobrych opinii czytałem na temat tego serialu.
Po pierwszym odcinku mi ten serial się kompletnie nie podobał. Aktorzy praktycznie stoją jak słupki. Mdły jakiś i bez wyrazu. Może w późniejszych odcinkach się rozkręca ale jeśli ktoś twierdzi, że Revenge jest największą niespodzianką tego sezonu to grubo się myli. Powstało o wiele lepszych produkcji w tym sezonie.
Pozytywne zaskoczenie. Budowane napięcie z odcinka na odcinek jest przegenialne. Aktorzy dobrani idealnie w szczególności Emily i Victoria. Czekam na starcie tych dwóch pań.
Oglądane: Desperate Housewives, Dexter, Grey's Anatomy, One Tree Hill, The Vampire Diaries, Brothers & Sisters, Chuck, Pretty Little Liars, True Blood, Weeds, 90210, Californication, Gossip Girl, Nursea Jackie, Private Practice, Episodes, Supernatural, Hung, Cougar Town, The Good Wife, Fringe, The Walking Dead, QAF
Całkiem przyjemny pilot. Intryga jest ciekawa i wciągająca. Na pewno się nie nudziłem. Co do głownej bohaterki - Emily, jakoś nie polubiłem i nie przywiązałem się do niej bardzo, natomiast fabuła wydaje się interesująca. Emily widać ma wyraźny zarys planu zemsty i będzie się tego kurczowo trzymać. Zobaczymy jak to się dalej rozwinie...
BTW: Chyba nie wziąłbym się za ten serial, gdyby nie to, że przeczytałem o nim mnóstwo pochlebnych opinii...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Właśnie pilot serialu wciągnął i miałem ochotę na więcej. Co prawda, liczyłem moze i na coś bardziej mocniejszego po przeczytaniu opisu , ale i tak sie nie zawiodłem. Przede wszystkim jest ciekawie, zastanawiają mnie dalsze losy Emilly , a raczej losy jej ofiar . Poza tym jej główny cel czyli Madeleine Stove grająca Victorie Grayson jest wspaniała .
Po pierwszym odcinku mi ten serial się kompletnie nie podobał. Aktorzy praktycznie stoją jak słupki. Mdły jakiś i bez wyrazu. Może w późniejszych odcinkach się rozkręca ale jeśli ktoś twierdzi, że Revenge jest największą niespodzianką tego sezonu to grubo się myli. Powstało o wiele lepszych produkcji w tym sezonie.
I jak po wiekszej ilości odcinków? Może serial nie jest jakąś wielką niespodzianką, ale napewno miłą. Nie uważam, że jest jakiś mdły i bez wyrazu jak to napisałeś, serial ma własną ścieżke, pozatym tego typu wydaje sie być niezwykle mało. I to sprawia, że ten serial sie jeszcze długo utrzyma, przyczepić sie można jedynie czasem do postaci drugoplanowych i przeszkadzać też może to zbyt łatwe niszczenie przeciwników przez Emilly. Dla mnie jednak te elementy nie sprawiają niechęci do oglądania.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
forum Logistyka, Transport, Auto Flota, Zamówienia publiczne, Produkcja. 4 dni temu. luzujemy24.pl
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p