Od siebie dodam tylko - nareszcie The CW robi nowy serial o czymś innym niż młodzi piękni. Liczę na porządną sensację.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Po pierwszym odcinku i bez zaskoczenia - podoba mi się Jest akcja, jest ciekawie skonstruowana intryga i są znani aktorzy. Na pewno będę oglądał na bieżącą i mam nadzieje, że się wszystko ładnie rozwinie.
Nic wyjątkowego, ale może być. pewnie się jeszcze rozwinie.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Drugi odcinek podobał mi się bardziej od poprzedniego. Ładnie skonstruowany + historia Alex + niezła strzelanina. Oglądam dalej. Muszę przyznać, że z sezonu na sezon ramówka The CW mi się coraz bardziej podoba. Smallville, Supernatural, The Vampire Diaries i teraz Nikita - wszystkie te seriale ogląda się bardzo przyjemnie.
Ponieważ oglądałem wcześniejszą Nikitę, to na nową czekałem i powiem, że się nie zawiodłem, choć bardziej od samej Nikity podoba mi się postać Alex. Jestem po dwóch odcinkach i biorę się od razu za kolejne dwa. Mam nadzieję, że serial czeka długi żywot a patrząc na oglądalność to wygląda to dość dobrze liczę na to, że przy 5 odcinku oglądalność się podniesie. Jeśli otrzyma się na poziomie 3mln to wszystko będzie ok.
Ja jestem po 17 odcinkach i muszę powiedzieć, że to najlepsza premiera tego sezonu ze stacji ogólnodostępnych. Co odcinek dostajemy mnóstwo akcji, pojedynki ą ładnie wyreżyserowane, główny wątek jest często poruszany i nie brakuje zwrotów akcji jak w ostatnim odcinku. Warto oglądać.
Zgadzam się. Jak widziałem plakaty promujące serial, byłem negatywnie nastawiony do Nikity, ale muszę przyznać, że po obejrzeniu kilku odcinków przekonałem się do niego. Ostatni odcinek bardzo dobry
Oglądane: Desperate Housewives, Dexter, Grey's Anatomy, One Tree Hill, The Vampire Diaries, Brothers & Sisters, Chuck, Pretty Little Liars, True Blood, Weeds, 90210, Californication, Gossip Girl, Nursea Jackie, Private Practice, Episodes, Supernatural, Hung, Cougar Town, The Good Wife, Fringe, The Walking Dead, QAF
Sezon pierwszy zakończony i jestem ogromnie zadowolony że zacząłem to oglądać. Nie daruję stacji The CW jak anuluję ten serial. Ostatnie cztery odcinki to jazda bez trzymanki, a finał zafundował nam niemal 40 minut akcji, trochę dramatyzmu, mnóstwo zwrotów akcji i zdrad. Cliffhanger nie był szokujący, ale otwiera nowe możliwości. Po raz kolejny jestem pod wrażeniem historii Alex i tej bohaterki. Ciekawe jak ona skończy. Jeśli ktoś się zastanawia czy oglądać to ja polecam. Na prawdę warto.
----------
Sezon drugi, składający się z 22 odcinków został zamówiony. Niezdecydowani mogą zacząć oglądać Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p