Jestem po pierwszym odcinku. Nie spodziewałem się, że ten serial mi się spodoba, a jednak. Spodobał się, a nawet bardzo! Poniżej SPOILERY.
Świetna główna intryga, Nikita chce zniszczyc Sekcje mając w niej pomocną dłoń, czyli Alex. Ciekawy jestem kim one są dla siebie i skąd się znają.
Bardzo polubiłem Nikitę, ta aktorka jest całkiem fajna. Alex, z drugiej strony, tak sobie, ale myśle, że sie rozkręci. Postacie drugoplanowe też niczego sobie - Michael, Percy i ta dwójka, co z Alex gadała.
Wszystko oczywiście ładnie nakręcone, fajne sceny akcji, ogólnie, oby tak dalej! Zabieram sie za kolejne odcinki.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Właśnie, dlaczego ten serial nie ma działu!? Strasznie się zdziwiłem znajdując go w "Serialach ogólnych". Właśnie obejrzałem sobie pilot i jestem bardzo zadowolony. Od razu mówię, że nie widziałem ani filmu Bessona, ani serialu z Petę Wilson z 97 roku. Bardzo podoba mi się obsada, Nikita i Alex (Desperates Housewives, HIMYM) są świetne, Birkhoffa (Traveler) już zdążyłem polubić, Micheal okazał się lepszy niż myślałem, poza tym dwójka początkujących Jaden i Thom (The Pacific) też zrobili na mnie pozytywne wrażenie i jeszcze Amanda (The O.C.).
Spoiler:
Świetne sceny akcji, bardzo podoba mi się pomysł ucieczki i zemsty Nikity na tajnej placówce szkolącej zabójców. Do tego świetny cliffhanger na końcu odcinka w postaci Alex, która jest wtyką Nikity i jej uczniem. Myślałem, że będzie wręcz przeciwnie i wytrenowana przez placówkę Alex będzie później tropiła Nikitę. Świetna niespodzianka. Jestem ogromnie ciekawy, jak ten serial się dalej rozwinie.
____________________________________________ 1x02 Podobało mi się.
Spoiler:
Świetnie, że zostają pokazane flashbacki spotkania Nikity z Alex. Poznajemy jej przeszłość i prawdopodobny jej pierwszy cel oraz sam powód treningu przez Nikitę. Alex wyglądała cudownie na pierwszej misji. Sama sprawa była również ciekawa, oprócz Division i Nikity została w to wszystko jeszcze wmieszana grupa najemników. Uwielbiam spotkania Micheala i Nikity. Percy ładnie sobie wymyślił, co się wydarzyło w tunelu. Już nie mogę się doczekać aż Nikita się do niego dorwie. Jaden już powoli zaczyna mnie wkurzać, zazdrośnica jedna. Birkhoff i jego Shadownet.
_________________________________________ 1x03 I nadal jest bardzo dobrze.
Spoiler:
Sprawa z reporterką ciekawa, przewożenie kokainy przez Linię Lotniczą - nice! Szkoda tylko tego chłopaka, który wszystko nagrał a Division go sprzątnęło. Rozwalenia obcasem najpierw komórki, później dyktafonu przez Nikitę było świetne. Podejrzenia o obecności kreta w organizacji spadły na Birkhoffa, chłopak nie był szczęśliwy. Nikita sprytnie umieściła mu nadajnik w zębie. Teraz znowu musi coś wymyślić, aby oddalić przyszłe podejrzenia od Alex. Alex pięknie kombinuje. Na początku spowodowanie walki, aby dowiedzieć się o misji, a później spowodowanie zalania klawiatury Birkhoffa. Brawo! Zaintrygowała mnie postać Amandy, z chęcią bym się dowiedział czegoś więcej na jej temat. Po słowach Birkhoffa można stwierdzić, że miała jakiś wpływ na ucieczkę Nikity.
Ładna terapia Amandy, ta postać jest okrutna i podejrzewa, że nasza Alex coś ukrywa. Niedobrze. Misja z Triadą była interesująca i się jeszcze okazała, że pierwsze zabójstwo Nikity nie było zabójstwem, bo koleś żyje. Niezłe zaskoczenie dla jego żony. Dowiedzieliśmy się trochę o Michealu, np. dlaczego jest taki lojalny wobec Percy'ego. Ale także że czuje coś do Nikity. Alex i Thom, czyżby miałoby coś z tego być?
Ostatnio edytowano 2 lip 2011, o 01:16 przez eLMaQ, łącznie edytowano 1 raz
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
W końcu zacząłem i jestem bardzo zadowolony. Świetna postać Nikity jak i Alex. Okazuje sie , że ze sobą współpracują i chcą zniszczyć sekcje szkolącą zabójców . Piękne aktorki to największy plus serialu , ale także świetna akcja , dobra gra aktorska i zaskakująca końcówka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p