Lux (Brittany Robertson), przez 15 lat trafiała z jednej rodziny zastępczej do drugiej. Ponieważ niedługo przypadają jej 16 urodziny, postanawia się usamodzielnić, ale potrzebuje na to pisemnej zgody swoich biologicznych rodziców. Pokonując biurokratyczny labirynt, odnajduje swoich biologicznych rodziców, którymi są 30 - kilkuletni Nate Bazile (Kristoffer Polaha), wieczny chłopiec, mieszkający waz z dwoma kolegami w prowadzonej przez siebie restauracji oraz Cate Cassidy (Shiri Appleby) znana speakerka radiowa,. "Baze" i Cate postanawiają dać Lux dom, którego nigdy nie miała. Ale czy ludzie, którzy nie widzieli się od szkoły średniej, unikający zobowiązań za wszelką cenę, potrafią stworzyć rodzinę dla "doświadczonej" przez życie nastolatki?
Premiera: 18 stycznia 2010 roku.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ze względu, że dział ogólny został przeniesiony do archiwum a była tam moja ocena i wypowiedź na temat pilot to umieszczę ją tutaj
Jak mówiłem, tak zrobiłem. Oglądnąłem pilota i jestem pozytywnie zaskoczony. Ten serial nieco różni się od innych młodzieżowych seriali stacji The CW, takich jak Merlose Place, 90210 czy nawet Gossip Girl. Jest skierowany raczej do starszego odbiorcy i to mi się w nim spodobało. Jest to ciepła historia pełna lekkiego niewymuszonego humoru, która co najlepsze przyciąga widza. Pilot u mnie dostał bardzo wielkiego plusa więc nawet z ciekawości zobaczę jak historia się rozwinie
CW w końcu ma serial z sercem nie ma rozpieszczonych bachorów, pieniędzy i bogactwa a jest rodzina i prawdziwe wartości + Shiri! dobrze ją znowu widzieć.
bluevein napisał(a):CW w końcu ma serial z sercem nie ma rozpieszczonych bachorów, pieniędzy i bogactwa a jest rodzina i prawdziwe wartości
Święte słowa Zobaczymy czy LU będzie aspirować do dołączania do mojej wielkiej dwójki seriali tej stacji. Póki co doceniłem i to bardzo Supernatural oraz nowe Vampire Diaries... A sam serial o którym mowa zachęcił mnie do oglądnięcia Gilmore Girls. Mam nadzieję, że nie spieprzą (za przeproszeniem) tej produkcji.
Szczerze nie spodziewałem się, że ten serial tak mi się spodoba i to zaledwie po dwóch odcinkach. Zdecydowanie będę go oglądał dalej. Oglądam większość produkcji serialowych (oprócz Melrose Place) The CW a Life Unexpected wyróżnia się na ich tle i to w pozytywnym sensie.
Kurcze, świetny pilot. Nie spodziewałem się, że aż tak mi się spodoba. Na pewno będę oglądał dalej. Świetnie dobrane postacie, bardzo fajna główna bohaterka, fantastyczny klimat. No tak dobrego serialu od The CW nie oczekiwałem. I na koniec tylko potwierdzę zdaniem:
bluevein napisał(a):CW w końcu ma serial z sercem nie ma rozpieszczonych bachorów, pieniędzy i bogactwa a jest rodzina i prawdziwe wartości
Miejmy nadzieję, że głupim Amerykanom się spodoba.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
wydawało by się, że w tym temacie już produkcje będą nudnawe ale tutaj wszystko jest ciekawie opowiedziane i z życiem. Poza tym świetna aktorka grająca matkę tego dziecka . Ale reszta aktorów słabizna
bluevein napisał(a):CW w końcu ma serial z sercem nie ma rozpieszczonych bachorów, pieniędzy i bogactwa a jest rodzina i prawdziwe wartości + Shiri! dobrze ją znowu widzieć.
Dokładnie.
Fajnie też znowu zobaczyć Kerra.
Pilot był bardzo fajny, uroczy, jak kiedyś seriale w WB. W końcu CW poszło po rozum do głowy.
Ciekawy, fajny serial. Niezła obsada "Gorące Hawaje" Nate i "Roswell" - Cate Nate gra luzaka, który podoba się dziewczynom, ale zmienia się na dobre W sumie w Gorące Hawaje też laski na niego leciały, ale pod garniakiem więszkość czaus był. Lux - ładna dość jest i przynajmniej na te 16-17 lat, a nie jak w przypadku OTH mieli po 16 lat, a na 20 wyglądali... Serial dorzucam do listy, bo z odcinka na odcinek ciekawszy się robi
'Gorące Hawaje' a no rzeczywiście oglądałam to kiedyś i nawet mi się tam on podobał wiedziałam, że skądś znam tego aktora, ale nie pamiętałam skąd
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
justin napisał(a):'Gorące Hawaje' a no rzeczywiście oglądałam to kiedyś i nawet mi się tam on podobał wiedziałam, że skądś znam tego aktora, ale nie pamiętałam skąd
No ja go kojarze tylko z tego serialu Serial rewelacyjny, ciepłe klimaty, blękinta woda jak i niebo No i jakie laski Nie wiem co w nim kobiety widzą (nie tylko w serialach ma branie ) jest taki sobie, Cate to ja tylko z widzenia z Roswell znam, widziałem 7lat temu może 3 odcinki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p