Walter White, a 50-year old chemistry teacher, secretly begins making crystal methamphetamine to support his family when he finds out that he has terminal lung cancer. He teams up with a former student, Jesse Pinkman, who is a meth dealer. Jesse is trying to sell the meth but the dealers snatch him and make him show them the lab. Walter knows they intend to kill him so he poisons them while showing them his recipe.
zapowiedź (promo)
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 21 sie 2009, o 19:40 przez Taifun, łącznie edytowano 1 raz
Powód:rozbudowanie opisu
obejrzałem pilota i muszę powiedzieć, że serial trzyma w napięciu. Świetnia manipulacja akcją. Już myślałem, że jedzie DEA bo tak to wyglądało na początku. Ciekawe zastosowanie retrospekcji
bardzo mnie cieszy, ze wreszcie ktos zalozyl temat tego serialu bo naprawde jest baaardzo dobry Tylko szkoda ze ogladnalem juz oby dwa sezony bo nie moge z nikim wrazeniami na biezaco
Pilot był bardzo przyjemny, ale to co się później dzieje jest o wiele lepsze. Walter White & Jessie Pinkman - świetny duet!
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Obejrzałem, w końcu. Podobało mi się. Fajnie zastosowali retrospekcje, na początku myślałem, że będzie to coś w stylu Damages, ale okazuje się, że nie. I bardzo dobrze. Bohaterowie są ciekawi. Nie wiem co jeszcze napisać, podsumowując, lece dalej.
Długo się zbierałem by w końcu obejrzeć ten wychwalany przez wszystkich serial. Ostatnio za dużo seriali na głowie się zebrało a ja nie przepadam za bardzo za oglądaniem kilkunastu seriali na raz. No ale zważywszy, że jesienne seriale powoli zmierzają ku końcowi można sobie pozwolić na coś extra Pilot całkiem przyjemny, ze mną jest tak że pierwszy odcinek musi mi się podobać inaczej ciężko sięgam po następny. Tutaj zadziałało. Zaczynamy od retrospekcji, w której widzowi zdaję się że to jakieś ostatnie chwilę naszego bohatera po czym przez kilka sezonów będziemy oglądać jak do tego doszło. No ale w konsekwencji mała niespodzianka, ciekawy zabieg i miłe zaskoczenie. Co się rzuca w oczy to fajni aktorzy dobrze odgrywający swoje rolę. Pojawiła się pani Anna Gunn, którą jeszcze tak niedawno oglądałem w świetnej produkcji HBO "Deadwood" no i oczywiście nie mniej utalentowany Bryan Cranston, którego to pamiętam Szeregowca Ryana czy też znakomitej komedii Mała Miss. Jeżeli ktoś nie oglądał to polecam. Również muzyka jest godna uwagi, kawałki w sam raz dopasowane do sytuacji. Jest ciekawie, mam nadzieję, że serial będzie opierał się na czymś więcej niż tylko produkcji jakiś chemikaliów i ich sprzedaży. Skoro wszyscy go tak chwalą to musi być coś więcej.
Oglądane: Dr House, Dexter, Spartacus, Gra o tron, Ekipa, Oz, Gotowe na wszystko, Chirurdzy, The Killing, The Walking Dead, Breaking Bad, Obejrzane zakończone:The Wire, Deadwood, Six Feet Under, Prison Break, 'Allo 'Allo!, The Pacific, Band of Brothers, Lost, Heroes, Twin Peaks, Elfen Lied, Death Note, Xena, Hercules, Carnivale Rozpoczęte odrzucone:Supernatural, Przyjaciele, Flash Forward, Rodzina Soprano, Battlestar Galactica, Mad Men, Fringe, V: Goście, Hoży doktorzy
Świetne Długo się zbierałem, ale w końcu obejrzałem i jestem w pełni zadowolony no bo jak nie być po takim czymś? Walter i Jess tworzą świetny, elektryzujący duet i liczę na mnóstwo spięć między nimi. Sam Walter jest strasznie nieobliczany, nieźle stłukł tego gnojka w sklepie albo załatwił tych dwóch meksykańców, a to dopiero początek. Ciekawe czego się będzie można po nim spodziewać. sama koncepcja fabuły strasznie mi się podoba i jeszcze rodzinna historia. Tak jak Leviatan napisał - muzyka godna uwagi i dopasowana do tego co się dzieje. humor mi się podoba rozłożył mnie szczególnie Walter w gaciach na początku
W końcu obejrzałem pilot. Podobało mi się i to nawet bardzo. Jak już tu ktoś napisał , świetne zastosowanie retrospekcji, wszystko przyjemnie się ogląda i nic nie przeszkadza. Walter to świetny gość o nieobliczalnym zachowaniu, dowiaduje się , że ma raka płuc i wydaje się , że jest w stanie zrobić wszystko. Nieżle załatwił kolesia w sklepie, albo jak zwolnił się z myjni. A Jessie to już w ogole przekręt , razem tworzą świetny duet.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
Hiszpania Domy i mieszkania wakacyjne: Duży wybór i opinie klientów. Taniej nawet o 40. panstwaswiata.pl
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p