pobierz plik w całości Mafijna historia Atlantic City czasów prohibicji. Akcja serialu rozpoczyna się w roku 1920. Po I wojnie światowej w Stanach Zjednoczonych następuje wiele zmian. Kwitnie handel na Wall Street, kobiety uzyskują prawo głosu, powstają stacje radiowe. W życie wchodzi także 19. poprawka do Konstytucji, oznaczająca nastanie okresu prohibicji. Wszelki handel alkoholem zostaje zakazany. Tymczasem leżące w południowej części stanu New Jersey Atlantic City staje się centrum wszelkich nielegalnych rozrywek na wschodnim wybrzeżu kraju. Nieoficjalnym władcą
Produkcja HBO. gatunek: Dramat, Kryminał
Trailer: (promo)
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Obejrzałem pierwszy odcinek i jestem naprawdę zadowolony. Świetny klimat serialu, genialna scenografia i muzyka tamtych czasów. Do tego bardzo dobrze wypadli Steve Buscemi, Stephen Graham itd. Zapowiada się świetnie, spełnił moje oczekiwania. Teraz czekam na kolejne odcinki.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Fajny klimat tego serialu. Co do fabuły to idealnie się komponuje w dzisiejsze realia z dopalaczami i niektórymi narkotykami. Jeśli coś jest nielegalne ciężko to kontrolować, cena idzie kilka razy do góry. Interes przejmuje mafia.
"Nucky Thompson żyje jak Faraon" - dobry cytat od agenta FBI
Pilot był świetny. Byc może w tym serialu akcja nie pędzi jak szalona, natomiast mamy świetną scenografię, genialnych aktorów i dobrze dopasowaną muzykę. To wszystko tworzy idealną całość.
Już na początku poznajemy Nuckiego, jako bezwzględnego biznesmena, który okazuje się byc również dobrym człowiekiem. Od razu widać, że Margaret nie jest mu obojętna. Pomoc z pieniędzmi, a później zabicie jej męża, który okazał się być brutalnym damskim bokserem na to wskazuje. Na koniec jeszcze odwiedziny w szpitalu... Lucy jest tylko kobietą do towarzystwa, ale porozmawiać z nią to on za bardzo nie może.
Bardzo fajną postacią jest także Jimmy. Młody bohater wojenny, który jest oddany Nucky'emu i który dba o byt swojej rodziny. Fajna była akcja z zatrzymaniem tego konwoju, jak razem z Alem wszystkich rozstrzelali...
Od początku natomiast nie spodobał mi się agent Van Alden. Bardzo irytująca postać, ktora szuka haków na Nucky'ego.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Byłem negatywnie nastawiony do oglądania i szczerze powiedziawszy nie chciało mi się oglądać, ale musze przyznać, że odcinek był ciekawy, świetnie nakręcony i całkiem wciągający, choć nie wiem czy wszystko dobrze zrozumiałem.
Scenografia, muzyka, kostiumy - rewelacja.
Bohaterowie bardzo fajni. Najbardziej mi się spodobał Jimmy i Margaret. Tak jakoś. Świetna gra aktorska!
Question: jak Jimmy i Al napdali na ten konwój, czyj ładunek tam był? On miał dojść do tego kolesia, który zaproponował 90 tys.? Pogubiłem się.
To był ładunek Rothsteina, tego kolesia z Nowego Jorku.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
W świetle powyższych wypowiedzi nie bardzo wiem co jeszcze mógłbym napisać. Wszystko bowiem zostało już grubsza napisane. Świetna realizacja, stroje, muzyka, tło historyczne. Wszystko wiernie odzwierciedla klimat czasów prohibicji w Stanach Zjednoczonych. Nucky i Jimmy wyglądają mi na zalążek świetnej ekipy Mam nadzieję, że teraz znajdę czas i obejrzę resztę odcinków hurtowo.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
No, nareszcie znalazłem czas na ten serial. Trochę późno, ale lepsze to, niż nigdy.
Nie wiem co napisać. Pilot był naprawdę dobry. Podoba mi się postać Jimmy'ego, Nucky'ego. Zapowiada się ciekawy serial.
Oglądane: Dexter, Walking Dead, Castle, Criminal Minds, Person of Interest, Suits, Mentalista, Breaking Bad, Alcatraz, The Firm. Zakończone: Lost, V, 39ipół, 24, Lie to Me, Prison Break, Dr. House (koniec na s7).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p