opis: Serial opowiada o przejściach, z jakimi Jessica Day (Zooey Deschanel) musi poradzić sobie po tym, jak jej chłopak-model niespodziewanie z nią zerwał. Pomagają jej w tym trzej nowi współlokatorzy: barman Nick, profesjonalny uwodziciel Schmidt i były sportowiec, a obecnie trener.
Trailer:
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
O jak miło, że powstał wątek tego serialu! Jakoś parę dni temu oglądałem pilot, bo wyciekł już do sieci. I muszę powiedzieć, że fajnie mi się to oglądało. Jestem ogromnie ciekawy, jak się historia dalej potoczy, bo jak dla mnie serial ma ogromny potencjał. Oczywiście Zooey jest najlepsza! Ale chłopaki też dają radę. Śpiewanie w restauracji wymiatało.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Też się ciesze. Zooey jest cudowna uwielbiam jak Jess sobie podśpiewuje Na odcinku się pośmiałem mimo, że większość scen widziałem już na zwiastunach. Najbardziej ciekawiło mnie jak wypadną chłopaki i wyszło dobrze. Życzę temu serialowi porządnej widowni i masy dobrych pomysłów
No cóż, Emily uwielbiam więc serial obejrzę żeby zobaczyć czy Zooey jest też taka świetna no cóż, same zabawne sceny były zawarte w zapowiedziach, więc nieco nudno było. No, ale taka przyjemna komedyjka, obejrzę jeszcze kilka odcineczków
Kapitalny był ten pilot. Dawno się tak nie uśmiałem na jakimś serialu.
Jess jest cudowna. Te jej podśpiewywania i Dirty Dancing.
Chłopaki też są świetni. Przede wszystkim uwielbiam coacha. "Stop it!" No i ten od sucharów też jest fajny. Motyw ze ściąganiem koszulki ma po prostu mistrzowski. Słoiczek na kasę za suchary rządzi. Co do trzeciego gostka, to na razie jest neutralny, ale pewnie z czasem go polubię...
"Time of my life" w wykonaniu chłopaków w restauracji genialne.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
bardzo przyjemne Postać w którą wcieliła się Zoey mega dziwna, no ale... to przecież Zoey
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Powiem tak... Odkąd zobaczyłem pierwszy trailer to czekałem i czekałem i doczekać sie nie mogłem... co dostałem? trailer w wersji 40-minutowej. Miło sie oglądało, było zabawnie, obsada musi sie jeszcze zgrać więc z głębszą opinią poczekam jeszcze 2 odcinki
Kontynuacja: 90210(4s), The Big C(2s), Desperate Housewives(8s), Grey's Anatomy(8s), Gossip Girl(5s), Pretty Little Liars(2s), Downton Abbey(2s), Glee (3s), Cougar Town(3s), Modern Family(3s), Body of Proof(2s), Mike&Molly(2s), Good Wife (3s), How I Met Your Mother (7s), Parks and Recreation(3s), Przepis na życie(2s), Boardwalk Empire(2s), It' s Always Sunny In Philadelphia(7s) Nowe: Ringer, New Girl, The Lying Game, Pan Am, Playboy Club, Revenge, Are You There Vodka? It's Me, Chelsea
Jeden z lepszych pilotów tego typu seriali komediowych. Akcja toczyła się w szybkim tempie i nie było ani sekundy nudy. To jest dopiero pilot także z opinią należy się wstrzymać jeszcze przez parę odcinków ale zapowiada się kolejny hit. jak każdy epizod tak będzie wyglądał.
Pewnie ameryki nie odkryje jesli powiem, ze Jess jest mega Jej taniec i przyspiewki sa zawaliste Jej kolezanka jest dobra, mam nadzieje ze czesciej bedziemy ja widziec Z reszta reszte kolezanek z modelingu tez
Trener ma jakies problemy z opanowaniem gniewu i czesto wybucha, fajnie to wychodzi
Juz polubilem wszyskich bohaterow co dobrze wrozy
Tylko mam jedno pytanie, ktos napisal wczesniej cos o 40u minutach a ja ogladalem odcinek 23 minutowy wiec jak to ?
Ja też oglądałem 23 minutowy, więc chyba ktoś się pomylił Pluszu.
Swoją drogą właśnie przeczytałem, że w następnym odcinku pożegnamy się z trenerem. Aktor odchodzi z serialu... Nieeeeee! Kurczę, bardzo polubiłem trenera. Zdecydowanie najlepsza męska postać w tym pilocie...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Kontynuacja: 90210(4s), The Big C(2s), Desperate Housewives(8s), Grey's Anatomy(8s), Gossip Girl(5s), Pretty Little Liars(2s), Downton Abbey(2s), Glee (3s), Cougar Town(3s), Modern Family(3s), Body of Proof(2s), Mike&Molly(2s), Good Wife (3s), How I Met Your Mother (7s), Parks and Recreation(3s), Przepis na życie(2s), Boardwalk Empire(2s), It' s Always Sunny In Philadelphia(7s) Nowe: Ringer, New Girl, The Lying Game, Pan Am, Playboy Club, Revenge, Are You There Vodka? It's Me, Chelsea
Pluszu napisał(a):Coooo? Nie, tylko nie z nim... To kurde jak to tak po pierwszym odcinku odchodzi ? Wg mnie tez byl najlepsza meska postacia...
Bo jak się okazało aktor miał jeszcze obowiązujący kontrakt z innym serialem, który został jednak przedłużony o 2 sezon, a mowa o "Happy Endings". I dlatego nie zobaczymy Trenera w kolejnych odcinkach. Fajnie byłoby, gdyby później (po zakończeniu / anulowaniu HE) Damon Wayans powrócił do swojej roli w New Girl.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Oj, szkoda, że trener zniknie z serialu. Już zyskał moją sympatię, podobnie jak dwaj pozostali współlokatorzy.
Lubię Zooey z filmów, ale humor w zwiastunie wydawał mi się trochę na siłę, więc uznałam, że to serial nie dla mnie. Postanowiłam jednak dać mu szansę i nie żałuję! Kilka razy porządnie się uśmiałam. Początek lekki i zabawny, ciekawa jestem, jakie będą główne wątki fabuły. Liczę, że gdy historia bardziej się rozkręci, serial zyska dodatkowe plusy.
Po pilocie... Słaby serial, Jess i jej zachowanie (śpiewanie, taniec).. Niewypał. Serial komediowy? Raczej banalny. Nic śmiesznego nie było w tym pilocie. Dla Mnie strata czasu na tego pilota a co dopiero na cały sezon.
~Oglądane White Collar (s03) / Covert Affairs (s02) / Dexter (s06) / Dr.House (s08) ~W planach Sons of Anarchy (s01-04) ~Czekam Californication / Episodes / Suits ~Zakończone Prison Break / The Kennedys / Londyńczycy / Spartacus: Blood and Sand / Spartacus: Gods of the Arena
Przemcio napisał(a):Po pilocie... Słaby serial, Jess i jej zachowanie (śpiewanie, taniec).. Niewypał. Serial komediowy? Raczej banalny. Nic śmiesznego nie było w tym pilocie. Dla Mnie strata czasu na tego pilota a co dopiero na cały sezon.
Oczywiście nie wszystkim podpasuje taki humor... ale chyba jesteś w mniejszości. Poza tym pilot zebrał całkiem niezłe recenzje od krytyków.
Mi oczywiście się spodobało... skusiłem się na obejrzenie pilota przez Zoey właśnie. świetnie sobie poradziła. serial jest inny niż pozostałe sitcomy, które są robione tak samo - i to oczywiście jest wielkim plusem Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p