dodano 19 lut 2011, o 01:04
Tego właśnie oczekiwałem od Supernatural. Na początku sezonu było trochę inaczej niż sobie wyobrażałem, ale teraz jet idealnie!
Jednak udało się braciom uwolnić ojca. Miałem co do tego wątpliwości. Nie byłem pewny, czy John to przeżyje, a jednak... Bracia mieli tak blisko demona, po prostu na wyciągnięcie reki, ale Sam wybrał życie ojca. Stanął przed cholernie trudną decyzją. Ojciec mówił, żeby strzelił póki jeszcze utrzymuje demona, a Dean żeby tego nie robił. Czy Sam postapił słusznie? Myślę że tak... Jeszcze jedna kula pozostała i pewnie dużo szans do zabicia tego skurnola... Myślałem, że ten pistolet jednak nie działa na tego demona, ale jednak sie myliłem. Po prostu w poprzednim odcinku musiał zwiać przed strzałem Sama, dlatego to go nie uszkodziło. Szok był dla mnie, jak sie okazało, że nawet on ma dzieci. Żadne z nich nie przeżyło. W sumie szkoda Meg, bo to była zwykła dziewczyna, tyle że opętana przez dziecko tego straszliwego demona. Miałem nadzieję na jeszcze kilka epizodów z nią w roli głównej.

Końcówka była mega niespodziewana. Znów jakiś demon w ludzkim ciele pokrzyżował im plany... Czas sie zabierać za drugi sezon!
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, Game of Thrones, Person of Interest, New Girl, American Horror Story, Homeland, Luther
Nadrabiam: That '70s show, The Wire, Desperate Housewives, Castle, Damages
Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon, The Killing