pobierz plik w całości
Hiro i Ando orientują się, że przenieśli się w przyszłość o 5 lat. Przyszłość ta, nie okazuje się jednak taka, jaką sobie wymarzyli - Nowy York jest gruzowiskiem po wybuchu, którego Hiro nie zdołał powstrzymać. Przyjaciele postanawiają więc odnaleźć moment w przeszłości, który spowodował, że ocalenie Claire nie wystarczyło do uratowania świata. W tym zadaniu niespodziewanie pomaga im Hiro w przyszłości. Kiedy wprowadza ich w sytuację, w jakiej obecnie znajduje się świat, do bunku w którym przebywają wkraczają służby rządowe, na czele z Matt'em Parkmanem, które łapią Hiro, podczas gdy jego odpowiednik z przyszłości i Ando uciekają.
W świecie po wybuchu - jak wierzy opinia publiczna - Sylar'a, Nathan jest prezydentem USA, Mohinder Suresh doradcą Nathana ds. osób ze zdolnościami, a Matt bezwzględnym szefel Homeland Security, który wraz z Haitańczykiem ściga ludzi obdarzonych umiejętnościami.
Niki, która ponownie jest striptizerką w Las Vegas, próbuje za wszelką cenę pogodzić ze stratą Micah, który zginął w wybuchu w Nowym Yorku. Do pogodzenia się z sytuacją namawia także swojego chłopaka... Peter'a Petrelli.
Starszy Hiro próbuje zrobić wszystko, aby wydostać Hiro z zamknięcia i odesłać go w przeszłość, dokładnie do momentu, w którym będzie musiał zmienić bieg wydarzeń - zabić Syalar'a. Sprawy komplikują się jednak kiedy Bennet, do którego zwrócili się o pomoc dzwoni do Homeland Security. Z opresji ratuje ich jednak Peter, który nadal wierzy, że mogą zmienić bieg wydarzeń. Razem udaje im się dotrzeć do Hiro. Jednak w wirze zdarzeń, przyszły Hiro zostaje postrzelony, a Nathan wyjawia przez Peter'em swoje prawdziwe oblicze; okazuje się, że jest to... Sylar. Hiro i Ando szczęśliwie przenoszą się w przeszłość, przed wybuchem w Nowym Yorku.
by aja
Data emisji: 30 kwietnia2007
Uwielbiam te wybiegi w przyszłość
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez HeroSHI, łącznie edytowano 9 razy
To już dzisiaj^^ Za ile będzie mozna sie spodziewac odcinka w sieci po premierze??
To czekanie tylko podkreca atmosferę. Zastanawia mnie tylko jedno - w promo wygląda tak jakby Peter krecił z Jessicą/Niki?:P Ale moze się mylę...
- Peter z blizną
- Nathan to tak naprawdę Sylar (w przyszłości) - Jessica przejęła władzę nad Niki
- Ando zginął przy wybuchu
- ta brunetka na promo to naprawde Claire
OMG teraz mogę wybaczyć Peterowi, że był niemotą, future Peter wreszcie ma jaja, jest taki jaki powinien być i do tego jest really hot [wiadomo, trzeba dodać czysto damską opinię ]. Tylko nie łapię czemu ma bliznę przechodzącą przez całą twarz... Widać, to jednak nie jest pozostałość po tamtym spotkaniu z Sylarem.
Poza tym ogólnie ciężko się było połapać w tych wszystkich koneksjach, Mohinder z Nathanem, który okazał się Sylarem W kazdym razie fajna była future Claire i do tego ślicznie wyglądała A future Hiro już mi się całkiem nie podoba
Już zmieniłam, bo też mi sie coś nie zgadzało Na wikipedii jest napisane, że 'String Theory' to było oryginalny tytuł, który później zmieniono, ale String Theory jest nadal tytułem jakiegoś epizodu Heroes ale w wersji rysunkowej
Trish napisał(a):OMG teraz mogę wybaczyć Peterowi, że był niemotą, future Peter wreszcie ma jaja, jest taki jaki powinien być i do tego jest really hot [wiadomo, trzeba dodać czysto damską opinię ]
Dokładnie! Peter jest taki, jaki powinien być, choć co do tego, że jest hot raczej sie nie przyłącze, bo moją całą uwagę skupił Sylar *_* No i nie można pominąc wątku PETER/NIKI, który moim zdaniem był absolutnie z kosmosu Oni razem?! Wolne żarty
I zgadzam sie, że Claire wygląda całkiem uroczo w brązowych włosach Generalnie odcinek jest genialny, a najlepsze to jak okazuje się, ze Nathanem w przyszłości był Sylar
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 1 raz
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
aja napisał(a):choć co do tego, że jest hot raczej sie nie przyłącze, bo moją całą uwagę skupił Sylar *_*
A mnie wkurzyło to, że akurat Sylar w ogóle się nie zmienił i nie podobał mi się jeszcze bardziej niż zazwyczaj
aja napisał(a):No i nie można pominąc wątku PETER/NIKI, który moim zdaniem był absolutnie z kosmosu Oni razem?! Wolne żarty
Dokładnie, też pomysł A w końcu to była Niki, czy Jessica ? Mi się wydawało, że to była Niki...
aja napisał(a):a najlepsze to jak okazuje się, ze Nathanem w przyszłości był Sylar
Tak, ja już taka się zastanawiam o co chodzi Nathanowi w rozmowie z Claire, a tutaj on jej odcina głowę No i wreszcie jakiś porządny pojedynek Petera z Sylarem, szkoda, że zobaczyliśmy tylko urywek...
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Trish, łącznie edytowano 1 raz
A mnie wkurzyło to, że akurat Sylar w ogóle się nie zmienił i nie podobał mi się jeszcze bardziej niż zazwyczaj
A co, miał nagle stanąć po 'dobrej' stronie? Przynajmniej jest konsekwentny
Trish napisał(a):A w końcu to była Niki, czy Jessica ? Mi się wydawało, że to była Niki...
Na wikipedii (wiem że to nie jest źródło, któremu można ufać ) jeszcze niedawno było napisane, że to Jessica, ale później wywalili ten fragment. Mi wydaje się jednak, że to była Niki. Bo niby Peter mówił jej, że nikogo nie znajdzie w lustrze....
Trish napisał(a):a tutaj on jej odcina głowę
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Tyle się wydarzyło, że ciężko mi pozbierać myśli. No odcinek był niesamowity, jak nawet połowa rzeczy się sprawdzi z tego co widzieliśmy to sam nie wiem czy się cieszyć, czy nie.
Od początku coś przeczuwałem, że z tym Nathanem coś nie tak, jeszcze jak powiedział, że potrafi tylko latać to już wiedziałem, że to jakaś podpucha.
aja napisał(a):A co, miał nagle stanąć po 'dobrej' stronie? Przynajmniej jest konsekwentny
Nie, nie mi chodzi głównie o wygląd, Peter, czy Hiro bardzo się zmienili, zmężnieli, a Sylar jakby zdziecinniał jeszcze, dodatkowo bardzo zmieniła się mentalnosć wielu bohaterów, nawet Mohindera, a Sylar wydawał się być taki sam jak 5 lat wcześniej
Peter wreszcie ma jaja, jest taki jaki powinien być i do tego jest really hot
Podłączam sie do tej opinii. Po prostu mnie wmurowało jak pojawił się obok Niki(bo to na pewno była ona, był fragment ich rozmowy i peter powiedział, że Jessiki juz nie ma, podobnie jak Micaha i DL'a). I ta blizna - wygląda naprawdę sexy:)))
Wątek Nathan vel Sylar zaskoczyło mie totalnie. Scenarzyści rewelacyjnie to rozegrali i walka Petera z Sylar'e na końcu...Po prostu bosko!!
Ja tak czytam i czytam ale zapomniałam skomentować Otóż odcinek bardzo mi się podobał, a już najbardziej to badass Peter, był naprawdę hot! Co do Nathana/Sylara to od początku mi coś śmierdziało, szczególnie kiedy rozmawiał z Mohinderem i powiedział coś w stylu, że "mogę tylko latać, jestem nieszkodliwy", ale mimo wszystko nie spodziewałam się, że Nathan to Sylar. W ogóle świetna scena to Sylar/Claire (która swoją drogą bardzo ładnie w brązowych włosach wyglądała], kiedy rozmawiają a ten odcina jej głowę.
Trish napisał(a):Nie, nie mi chodzi głównie o wygląd, Peter, czy Hiro bardzo się zmienili, zmężnieli, a Sylar jakby zdziecinniał jeszcze
Może to wina tej burzy włosów, którą miał na głowie
to że prezydentem bedzie Saylar było pokazane w końcówce odcinka 19 jak Issac został zabity przez niego... pokazali nowy obraz Mendeza taki sam jak u Lindermana tylko ze zamiast Nathana w Białym Domu był Saylar...
Ogólnie odcinek super jeden z lepszych... jedyne co zdecydowanie mi sie nie podobało to Parkman jako chojrak... nie przepadam z ta postacia ale w tym odcinku przesadzili z nim...
poza tym mam nadzieje ze pozostale odcinki beda rownie mocne i beda trzymac w napieciu równie mocno...
zoey napisał(a):to że prezydentem bedzie Saylar było pokazane w końcówce odcinka 19 jak Issac został zabity przez niego... pokazali nowy obraz Mendeza taki sam jak u Lindermana tylko ze zamiast Nathana w Białym Domu był Saylar...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p