pobierz plik w całości
Dokładnie, też nie zwróciłam na to kompletnie uwagi, zastanawia mnie tylko to co powiedział wtedy Isaac, coś, że nie może umrzeć zanim nie pokaże Sylarowi jak można go zabić...
No a w tym odcinku Parkman był niewiarygodnie wkurzający, już od jakiegos czasu stawał się wkurzajacy, ale tutaj to był chyba szczyt jego możliwosci
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Trish napisał(a):No a w tym odcinku Parkman był niewiarygodnie wkurzający, już od jakiegos czasu stawał się wkurzajacy, ale tutaj to był chyba szczyt jego możliwosci
Tylko w poprzednich odcinkach irytował swoim looserstwem a w tym odcinku irytował swoim oddaniem prezydentowi i niepodobną do niego brutalnością.
zoey napisał(a):pokazali nowy obraz Mendeza taki sam jak u Lindermana tylko ze zamiast Nathana w Białym Domu był Saylar...
Czy to był przypadkiem ten obraz który namalował już Sylar?
Odcinek super. Się namieszało w tej przyszłości... Teraz wszystko w rękach Hiro. Tyle że nawet jeśli mu się uda zabić Sylara to i tak do wybuchu dojdzie...
Clare fajnie wyglądała w tych brązowych włosach. Szkoda że Sylar ją zabił. Haha, a jaki Peter. Taki... ostry xD
Witam przez to ze moja ciekawsc nieposkromiona kazała mi tu zaglądnac, mam taki metlik w głowie, ze czym predzej musze isc ogladnac ten odcinek i jeszcze zobaczyc koncowke 19, bo juz na amen zdurniałam
a więc:
Peter - niezły z niego kozak, wreszcie pokazał na co go stać, ale ta blizna na twarzy jakoś mnie odpycha Claire - jakoś wolę jak ma blond włosy, chyba to kwestia przyzwyczajenia
Sylar - coraz bardziej lubie tego gościa, nawet mnie zaskoczyli bo sie nie spodziewałam że Nathan to naprawde Sylar
Parkman - nieznoszę dziada... niech go ktoś uśmierci, please..
Nikki/Jess - fajne doczepiane włosy Mohinder - zdecydowane nie! dla jego brody
ogółem odcinek bardzo się podobał, czekam na więcej.
moglby mi ktos powiedziec w jakie dni leci Heroes w USA??bo juz zglupialem
[ Dodano: 2007-05-07, 19:55 ] to byl zdecydowanie nallepszy odcinek tego serialu:)(skadinad najlepszego ze wszystkich).a idea usmiercenia Parkmana mi sie bardzo podoba:)
ocalisz czyrliderke, ocalisz swiat - Przyszly Hiro twierdzi, ze Sylar przezyl poniewaz sie zregenerowal - 5 lat temu zabil Claire i przejal jej moc
jedyny sposob to cofnac sie w czasie i ocalic czyrliderke, zeby Sylar nie mogl sie zregenerowac po ciosie... wtedy obecnie by nie zyl...
wiec wynika ze w przyszlosci albo Sylar albo Claire powinni byc martwi
poza tym, to kto w koncu wybuchl? no i jakim cudem oni wszyscy zyja... skoro w poprzednich odcinkach, w scenach z wybuchajacym czlowiekiem, miasto jest prawie puste tylko sa sami heroesi dookola Petera...
troche zakrecili... moze ktos rzeczowo wyjasnic... kto rzetelnie oglada te odcinki
Przede wszystkim w tym serialu jest pełno niedociągnięć, więc nie można wymagać, że to wszystko ma sens.
- wybuchnąć ma Peter, ale future Hiro sądzi, że Sylar,
- jeśli Hiro nie dopadnie Sylara, to być może ani Sylar ani Claire nie będą w przyszłości martwi,
- co do snu Petera, to ja uważam, że on był bardziej symboliczny niż przyszłościowy ponieważ:
a) miasto było puste - niemożliwe, aby Nathan zdecydował się ostrzec ludzi,
b) po co w takim wypadku osoby, które tam były jechałyby do Petera,
c) była tam Simone, która na moment obecny nie żyje, ale kto wie,
d) nie byli to sami heroesi, no chyba, że nie wiemy o czyichś mocach [czyt. Simone, Ando, Mohinder].
No ale zobaczymy, może twórcy nas zaskoczą i jakoś doprowadzą do takiej sytuacji...
ten odcinek bardzo mi sie spodobal, wszytsko teraz w rekach Hiro zeby sie jak najszybciej pozbyc Sylara on mi sie wogole nie podoba niezly z niego charakterek.
Sylar prezydentem ... więc obraz namalowany przez niego naprawdę zyskał wymowę w przyszłości. Nathan niestety nie żyje ... a Peter jest odpowiedzialny za wybuch.
Przyszłość nie do końca mi się podobała.
omg, omg, omg. best episode ever! Jeny jak można wymyśleć coś tak świetnego? Scenarzyści są naprawde świetni. Sylar prezydentem, o fuck. Jak dobrze, że zmienią przyszłość. Mam nadzieje, że Ando nie zginie w normalnej teraźniejszej przeszłości. Nikki wszystko straciła... Męża, drugą osobowość i syna, najgorzej miała. Claire wyglądała cudnie w brązowych włosach. Pete to Pete, jest świetny, jak zawsze. A jego moce tak urosły, że... + to starcie z Sylarem, ciekawe kto wygrał. Matt mnie niesamowicie wkurzał... Gdzie ten policjant z pierwszego sezonu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p