The Winchesters must deal with a dangerous spirit bound to an old family portrait that brings misfortune and death to anyone who buys it.
Data emisji: 13.03.2006
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ja też się nie domyślałem, byłem bardzo zaskoczony. Fajnie to zrobili. Wszyscy przekonani że to tatuś, a ta mała spokojnie mordowała wszystkich po kolei. Co do Sary to zgadzam się z zoey, fajna była.
Fajny był motyw z tym obrazem, że chodziło o córkę, a nie o ojca (jak myślałem). Fajna postać Sary , aż się prosiło, żeby ją wzięli. Śmieszny numer Dean'a z porfelem.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Ciekawy motyw z duchem wychodzącym z obrazu. Podobały mi się te sceny, jak na oczach ludzi położenie głowy ojca na obrazie zmieniało swoje miejsce. To było przerażające W sumie nie spodziewałem się, że to tak naprawdę adoptowana córka mordowała kolejnych właścicieli obrazu. Wszystko generalnie do siebie pasowało. Ojciec wariuje, morduje całą swoją rodzinę, a na sam koniec kończy sam z sobą. Historia gładka i przyjemna. A tymczasem okazuje się, że w każdej rodzinie może się przytrafić czarna owieczka. Ciekawe, czy sam odwiedzi kiedyś Sarę?
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Ależ śliczna była ta Sara. Właśnie czytałem o niej na filmwebie i zobaczyłem, że gra w The Event. Oglądam ten serial, ale jakoś nie skojarzyłem. Teraz już wszystko wiem - tam też jest śliczna kobieta - Vicky - i to właśnie ta sama aktorka. Mam nadzieję, że Sam po nią wróci, bo miło sie ją ogląda...
Co do samego wątku z obrazem to bardzo mi się podobał. Nie przypuszczałem, że morderczynią okaże się być mała dziewczynka. Straszne, jeszcze jak Dean na koniec powiedział, że to ona zamordowała swoja rodzinę to już w ogóle.
Kapitalna była scena, jak Dean włącza muzykę w samochodzie, podczas gdy Sara i Sam wchodzą do tego domu.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Fajna ta Sara , czemu jej nie wzięli ze sobą? Co do obrazu , to sie nie spodziewałem , że może być to ta dziewczynka , nawet trochę przerażająca. No i bynajmniej Sam pożegnał się jak należy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p