Wszyscy herosi maja zginac w odc. 20, w którym Hiro i Ando sa 5 lat do przodu wiec nie bedzie to właściwa płaszczyzna (teraźniejszość)
Trochę szkoda, ale Japończyk jest najlepszy ^^
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
kurde jeszcze nie ma komentazy ???
na szybko ogladalem klo 11 a wy to co???
ktos cos powie czy nie
odcinek wniosl sporo do fabuly ale liczylem na bardziej efektrowny pojedynek a on sie pojawil dopiero po 20 min i trwal tylko 2min odcinek oceniam na 6/6 na fabule 3/6 za akcje koncowa ocena 4,5/6
Też wiedziałem że Peter żyje. Przecież clair była już w gorszej sytuacji bo ją pocieli a żyje Odcinek dla mnie wyrąbisty. Już dawno nie było Heroes i fajnie mi się go oglądało
To ja dodam że Lindermann ma moc taką sama jak Shawn w 4400 czyli leczy jak Zbyszek Nowak rękami
Taki w sumie nudnawy odcinek, a ten w walce z Saylarem znikł i stał w miejscu zamiast walić z innych mocy z niewidocznego w niego Taka pierdoła, potem pół odcinka się martwili czy on żyje. Jakze wzruszające motywy rodzinne, a w sumie nic ciekawego czy jakiegoś wartego zauważenia się nie zdarzyło.
Ostatnio edytowano 24 kwi 2007, o 19:06 przez KaruzeL, łącznie edytowano 1 raz
Mi się podobała scenka, gdy Sylar przyszedł do Isaaca i jak sobie miłą pogawędkę ucinali No i na szczęście to właśnie Isaac umarł z heroesów Walka, jeśli w ogóle można tak to nazwać, Peter vs. Sylar poniżej wszelkiego poziomu, nie dość, że Pete palcem nie ruszył, to jeszcze dał w siebie wbić to szkło, przecież Sylar nie rozproszył go po całym pokoju. Kiedy Peter przestanie być taki niemotowaty Niezła scenka na końcu, obecny Hiro jest fajniejszy i fajniej mówi Nathan natomiast jak szybko dał się przekabacić Lindermanowi, skoro Peter ma nie zginąć od wybuchu, to niech sobie wybucha
btw. Nic nie wspomnieli o Simone, czyżby jednak miała nie ożyć ?
Sprawa z Simone chyba umarła całkowicie (jak sama Simone zresztą ;p ).
Peter jaka fryzura... lol ta jego walka z Sylarem... a nawet to nie była walka, bo to wyglądało jakby Peter sobie stał spokojnie; w ogóle fajnie że stał odwrócony od Sylara (dostał w tył głowy tym szkłem) zamiast coś robić.
a Isaaca mi szkoda, w sumie średnio go lubiłam, ale wolałabym żeby załatwili np Parkmana.
Trish napisał(a):btw. Nic nie wspomnieli o Simone, czyżby jednak miała nie ożyć ?
oby, bo w końcu ani nie ma dla niej czasu ani miejsca
"walka" Peter vs Sylar faktycznie jakaś taka zminimalizowana, nie dość, że krótka to jeszcze po 15 minutach, miałam nadzieje, że to będzie jakaś konfrontacja wszystkich sił no ale widać na to trzeba poczekać
Fajnie,ze taka walka bo to przecież nie x-men i czegos innego sie nie spodziewalem. Myślałem, ze spierdolą ten odcinek ale wyszedł naprawde suuper - ten klimat
They saw the future ...
they saved the cherleader,
...
IT'S TIME TO SAVE THE WORLD
No własnie nie wiem czy scenarzyści nie zaczerpneli pomysłów z x-menów:) Brakuje jeszcze faceta ze skrzydlami;) A tak poza tym odcinek był super:) Spodziewałam się, że Linderman m MOC tylko nie wiedziałam jaką. Ciekawe do czego potrzebny mu Micaha?? I jaka będzie reakcja na porwanie Niki vel. Jessicki?? Chyba się zdenerwuje;) A najbardziej podoba mi się metamorfoza Petera, z sierotki przeistoczył się w prawdziwego faceta Czekam z niecierpliwością na wieści z przyszłości....
wiedziałam że z Peterem będzie identycznie jak z Claire.. coś utkwiło w głowie a na końcu Hiro x 2 sama bym go nie poznała, dopiero przeczytałam w komentarzach ogólnie odcinek bardzo fajny, tylko cały czas musiałam sobie przypominać co było ostatnio, przez ta przerwę mam zaniki pamięci
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Nie no, spodziewałam się czegoś znacznie lepszego Wrecz wynudziłam sie jak były te wszystkie wyciskające łzy rodzinne momenty, których apogeum było to, jak Nathan powiedział do Claire, że wróci i będą wszyscy razem jako rodzinka
Trish napisał(a):Walka, jeśli w ogóle można tak to nazwać, Peter vs. Sylar poniżej wszelkiego poziomu, nie dość, że Pete palcem nie ruszył, to jeszcze dał w siebie wbić to szkło, przecież Sylar nie rozproszył go po całym pokoju. Kiedy Peter przestanie być taki niemotowaty:roll:
Niemota - idealne określenie Ta walka to jedna wielka porażka: Peter jest niewidzialny a Sylar dobre kilkanaście sekund trzyma szkło w powietrzu, a Peter nic, kompletnie nic! Jakby nie mógł użyć telekinezy i wywalić zegarmistrza za okno
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Ludzie. Wszyscy zalozyliscie, ze Peter ma przeprowadzic super starcie z Sylarem jako jakis super bohater etc.
A wg mnie Peter zorientowal sie, ze nie jest wystarczajaco silny, a moze i nawet wystraszyl sie i po prostu chcial stamtad spierniczac. Sylar uzyl super sluchu, uslyszal Petera i sieknal go szklem (czego odwrocony do Sylara tylem Peter nie widzial)
mi sie ten odcinek bardzo spodobal no tak Peter nie wie ze Sylar ma dobry sluch zal mi bylo Petera ale dobrze Claire wyciagnela mu szklo z tylu glowy bo tak to by niewiedzieli w jaki sposob zostal zabity.
Kurcze ten serial mnie zadzwia, co odcinek to lepszy Myślałam, że padnę kiedy Claire wyjęła Peter'owi szkło z głowy Ale nic nie przebije Nathan'a jako ojca Claire lol
No całkiem niezły pojedynek Peter - Sylar, poza tym zachodzi wyraźny wątek przyczynowo skutkowy Nathan prezydentem - a wybuch bomby. Tyle że Sylar jako prezydenta narysował kogo innego.
Claire/Peter. lol, fajnie ze sobą wyglądali i dobrze, że Claire go z tego wyciągnęła. Nathan dalej mnie wkurza, jakby nie mogła siedzieć w domu... No, ale po wyborach o niej powie mediom? Nie sądze. ;] Hiro vs Hiro w przyszłości. Będzie ciekawie. A ta babka firmy ma zaje.bistą moc. I Micah przepadł.
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p