Sam and Dean battle a Shtriga, a witch that sneaks into childrens' bedrooms and sucks the lives out of them. Dean must relive his childhood when he remembers that he encountered the Shtriga years ago.
Data emisji: 06.04.2006
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Jestem pełen podziwu dla Deana . Jak ja bym był w jego wieku i zobaczył takie monstrum, to bym się chyba posikał ze strachu, a na pewno nie probował bym tego zabić
bardzo fajny odcinek... strasznie podziwiam Deana za wszystko bardzo fajne byly te retrospekcje... im wiecej odcinków tym ciekawszy serial dla mnie a to raczej mało spotykane żeby serial robił się lepszy...
Dean jako młody zobaczył Smth Wicked i nie sfiksował. Brawa dla niego za siłe psychiczną. Gdybym ja to zobaczył pewnie byłbym teraz w jakimś zakładzie Odcinek dobry
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Odcinek bardzo mi się podobał, fajnie ukazana postać Shtrigi. I plus dla Dean'a za to, że nie uciekł jak zobaczył TO COŚ.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Super ep W paru momentach sie wystarszylem a szczególnie kiedy ta zjawa sie podniosła. Pozatym podobały mi się retrospekcje. Jedynie co mnie zraziło - gdy ojciec miał pretensje do Deana za to że nie obronił brata (przecież był jeszcze wtedy małym szczylem )
Przeciętny odcinek. Na początku było słabo, ale z czasem odcinek się rozkręcał... Całą sytuacje uratowały chyba retrospekcje. Były świetne! Dean naprawdę musi bardzo kochać swojego brata - tyle poświęcenia, tyle opieki nad Samem... Chłopak szybko musiał dorosnąć. Tyle ciężaru na niego spadło. Pewnie nie jeden dorosły by tego nie przetrzymał, a Dean poradził sobie świetnie. I dalej sobie radzi, cały czas widać, że opiekuje się młodszym bratem.
Nie rozumiem tylko dlaczego ta wiedźma za pierwszym razem nie padła. Przeciez podczas pożywiania się miała być kompletnie bezbronna i każdy strzał jest śmiertelny, a tu proszę - dopiero za drugim razem padła, gdy Dean strzelił w łeb.
Maniac: ja nie podejrzewałem tej babci. Jakoś mi nie pasowała, poza tym za wcześnie by się wszystko wyjaśniło...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
No straszna była ta ręka zza okna , aż ciary przeszły , sama wiedżma tez niczego sobie . Fajne retrospekcje , miłość braterska , no i tyle. No i ta babunia i jej spojrzenie , szkoda ze nie okazała sie wiedżmą. Najlepsze było to jak ją sprawdzali .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p