mateusz698 napisał(a):A co sądzicie o tej teori...??? Peter będzie miał rozwaloną czaszkę ale się zregeneruje!!! Przecież ma moc Clair.
No jak dla mnie to nie teoria, tylko coś całkiem pewnego Peter ma moc Claire, wiec nie umrze, ale moc Sylara tez jest spora, wiec bedzie miał tylko blizne, o której mówił Hiro z przyszłości
Taifun napisał(a):heroes jest lepszy od prison breaka !
Odważna wypowiedz Lecz chyba sie nie zgodze (no chyba, że zrobią z PB 10 sezonową telenowele )
Be Ironic napisał(a):Aha, wolę Jessikę od Niki.
Ja też! Niki jest nudna i wymemłana a z Jessicą przynajmniej cos sie dzieje w serialu. Moja ulubiona scena, to jak mówi do ochroniarza w hotelu Lindermana, że mogłaby wbić mu obcas w czaszkę
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 2 razy
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Ostatnia scena - totalny Supernatural...
Co do waszego uwielbienia dla Sylara - to jakoś się nie przyłączę, nie mogę się do niego przekonać W ogóle ciekawe jak Mohinder wpadł na to z kim ma do czynienia, w każdym razie w przeciwieństwie do tego odkrycia, potem już mu ta dobrze nie szło.
Matka Petera znająca prawdę - czy rodzice wszystkich Heroesów są w to zamieszani ?!
No i Linderman, hmm...
Claire i jej babcia pod koniec... Cos czuję, że pomimo wszystko do Sylara nastawienia nie zmienię... Nie trawię go, chociaż jest ciekawą postacią.
Już się nie mogę doczekać jutra jak obejrzę 1x19.
Nie no, ja to dziś kończe. (czyt. 1 sezon). Końcówka - świetne! Ciekawe co będzie z Pete'm. Linderman, ech, spodziewałem się kogoś, y, groźniejszego? A tu stary dziadek. Mało Nikki. I wogóle zaniedbali paru bohaterów. Już myślałem, ze to Simone wchodzi tymi drzwiami. Claire i babcia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p