pobierz plik w całości
Ok, przyznaje, zapomniałam, ze Mohinder tez był w tej wizji Ale to utwierdza mnie w przekonaniu, że wizja jest niespójna. Dlaczego nie było wszystkich Heroesów, np. radioaktywnego gościa? No bo jak wszyscy, to wszyscy A poza tym Ando tez musiałby miec moc
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 1 raz
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
A może właśnie obecność tej murzynki i Mohindera ma nam pokazać, że to nie jest zlot tylko herosów i dlatego też nie ma ich tam wszystkich, po prostu zbieganina ludzi, którzy o sobie nawzajem wiedzą i mają jakieś tam wspólne interesy.
Tez brałam taką opcje pod uwage, ale nadal wydaje mi sie dośc głupie to, że w 11 odcinku nie było niewidzialnego faceta w tej wizji, a w 12 był. I co jak w 13 pojawi sie ktos nowy to tez zrobią scene z nim i włozą do wizji Petera? Moze faktycznie jest jak mówisz, ze to zmieranina ludzi, a nie tylko herosów, ale to mnie jakos nie przekonuje
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 1 raz
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Myślę, że w najbliższych odcinkach to wszystko sie powinno wyjaśnić.
Ta wizja jest tyle wiarygodna co to, że to Peter ma być tą bombą więc ciężko cokolwiek mówić opierając się na tym śnie
Tez brałam taką opcje pod uwage, ale nadal wydaje mi sie dośc głupie to, że w 11 odcinku nie było niewidzialnego faceta w tej wizji, a w 12 był. I co jak w 13 pojawi sie ktos nowy to tez zrobią scene z nim i włozą do wizji Petera?
Przecież wizja może być niekompletna i z czasem sie rozwijać aż stanie się przejrzysta.
Np. jak było z obrazem na którym Peter miał zginąć o określonej godzinie ... nic nie musi być takie jak się wydaje w pierwszej chwili.
Hiro i Nathan byli razem najlepsi, gdy Nathan wyłonił się zza obrazu i Hiro wydarł się 'flying man', gdy Nathan kazał mu się uciszyć i on tak mniej pokazał to jego latanie i jak Nathan go uczył wymowy Wreszcie Nathan się w to dał wciągnąć i Simone też, fajny był moment, gdy postanowiła pomóc Hiro zdobyć miecz No i ponowne zdobywanie przez Claire przyjaźni Zacka i powtórka z historii
Co się uśmiałem gdy Hiro rozmawiał z Nathanem. Co do Niki to troche mi jej szkoda. Lezy sobie w psychatryku... mam nadzieje ze juz niedlugo z niego wyjdzie. Dobrze ze Claire znow przyjazni sie z Zackiem. A Peter... hmmm ciekawie sie zrobiło z tymi jego wizjami.
no niezle bardzo ciekawy odcinek jak sobie go obejrzalam to troche sie zdziwilam ze ten murzyn rozmawia zawsze z Claire i nawet jej ojczym nie wie ze sie po kryjomu spotykaja dziwne , co z tago wyniknie to sie okaze.
O tak to zdanie jest prześwietne. 'why you need god, if you've got me?' Hiro jaka podnieta na widok Nathana. Zaczyna wierzyć? W pore i na czas. Peter jak sie obudził wyglądał świetnie. Ciekawe co to za gość...? Zach/Clair, prosze, niech oni będą razem. No to Hiro do Vegas, Peter do Vegas, spotkają sie? Oby.
Si si, to dobrze. Ale blue ma racje, nie napalaj się na parki jakieś, poza tym, to nie serial na parki i to chyba jedyny serial w którym nie ma typowej pary co się bzyka i w ogóle. ;d
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p