KaruzeL napisał(a):mnie tam ta laska bardziej pasuje do tego kumpla ze szkoły, żeby nie było za słodko,
Oni są fajnymi przyjaciółmi, ale nic więcej... Tzn. na początku tez tak myślałam, ale Paire są lepsi
KaruzeL napisał(a):A Ty jeszcze nie widziałaś nowego odcinka,
Oj za pół godziny sie sciągnie, to obejrze. Nie myśl, ze mam na dysku, ale nie chce mi sie obejrzec
A co do podobnych umiejętności, to może i sie nakładaja, ale tak w zasadzie, to jakie inne można wymyślic? Umiejętność zmiany koloru lakieru do paznokci za pomocą myśli?
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 2 razy
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
aja napisał(a):Oni są fajnymi przyjaciółmi, ale nic więcej... Tzn. na początku tez tak myślałam, ale Paire są lepsi
To przyjaciele nie mogą być parą, ale za to ludzie, którzy się nie pamiętają mogą. A nawet jakby się pamiętali to i tak raz na siebie wpadli tylko. To sa złudne nadzieje fanów płci żeńskiej
KaruzeL napisał(a):To przyjaciele nie mogą być parą
A kto tak mówi? Tylko Claire i Zach nie mogę byc parą
KaruzeL napisał(a):to sa złudne nadzieje fanów płci żeńskiej
Bo ja o niczym innym nie myśle, tylko 24/7 'Żeby Claire i Peter byli parą' A nawet jeśli, to jakies prawdopodobienstwo jest, że tak sie stanie Ale jeżeli serial ma trzymac poziom, to najlepiej, żeby Paire i wszystkie inne pary pozostały w świecie fanficów
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 1 raz
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Kurcze z tym wiekiem bohaterów to trochę pokręcili.
Nie kapuję tej sprawy z Sylarem, miał nie móc tam używać swoich mocy, a jednak mógł Poza tym to, że Peter jest wybuchającem człowiekiem, w ten spoób zdanie 'save the cheerleader, save the world' nabiera nowego znaczenia...
Świetny odcinek! Super, że Isaac nauczył się malować bez narktoyków. Ale Hiro walczący ze smokiem??? xD
Nierozumiem dlaczego ojciec Claire kazał wymazać pamięć Zach'owi i Lyle'owi... Dobrze że ten facet nie wyczyścił pamięci Claire. Co z Peterem? Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka. Tylko muszę ściągnąc ^^
Według mnie najlepszy odcinek jak do tej pory! Szkoda mi Eden... Pozatym Sylar znów na wolności. Issac nauczył się wreszcie malować bez dragów. A zakończenie po prostu boskie. Ten sen Petera. Nie mogę sie już doczekać następnego odcinka.
No w końcu Haitańczyk sie na coś przydał. Biedny Zach. Peter na końcu - nieźle wyglądała chwila wybuchu bomby. No, ale właśnie jakim cudem Sylar mógł zabić Eden?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p