Still licking his wounds after realizing Sarah continues to have feelings for Bryce, Chuck must assume the cover of being Sarah’s husband on a mission to foil a politically connected counterfeiter and yachtsman. Emotions and sea legs are tested when Chuck, Sarah and Casey have to head to the marina to scuttle a plot that also puts an unwitting Morgan and Anna squarely in the crosshairs. Meanwhile, It’s time for the annual Buy More holiday party, but the party comes with lots of rules from Big Mike.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 29 lis 2007, o 22:06 przez Gruszka, łącznie edytowano 1 raz
no to jak było do przewidzenia Sarah z Brycem nie pójdzie. no szkoda, że trzeba czekać, ale przecież nawet jakby były szybciej niż w tv to by się chciało żeby były jeszcze szybciej itd najlepiej to bym chciał oglądnąć juz wszystkie sezony jakie zrobią
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Trochę dziwny odcinek. Chuck i Sarah przyjaciele? nie wierze, Casey i jego cacko no i koncowka co to ma niby oznaczać?! jak tak mozna zeby Chucka usunąć!! Wie ktoś moze co z 2 sezonem?
Trochę dziwny odcinek. Chuck i Sarah przyjaciele? nie wierze, Casey i jego cacko no i koncowka co to ma niby oznaczać?! jak tak mozna zeby Chucka usunąć!! Wie ktoś moze co z 2 sezonem?
A co na 11 odc kończy sie pierwszy sezon ?? Jeszcze nie oglądałem więc nie będę oceniał odcinka
o ile dobrze wyczytałem na tv rage to zamówili 9 dodatkowych odcinków na ten sezon. a odcinek rzeczywiśćie dziwny i jeden z gorszych z tego serialu, o ile nie najgorszy. biedny Casey, stracił swój samochodzik a poza tą sceną to nie wiem czy było jeszcze coś ciekawego( no może poza muzyką podobną do tej z Bonda gdy Chuck i Sarah na tej imprezie byli) z tym Chuck i Sarah - przyjaciele, to pewnie i tak nie wypali a końcówka nie jest taka zaskakująca, juz kilka odcinków temu Casey dostał telefon w dokładnie tej sprawie
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Arrow napisał(a):a końcówka nie jest taka zaskakująca, juz kilka odcinków temu Casey dostał telefon w dokładnie tej sprawie
No tak, ale teraz to stało się już takie oficjalne, zresztą na stówę i tak nie pozbędą sie Chucka, bo to by było bez sensu w każdym razie mam taka nadzieje
no właśnei to pewnie to, Casey nie da rady z zimnego zabójcy Chuck go zmienił w miłego agenta
nic nie wiem, poprostu tu http://www.tvrage.com/Chuck na dole są newsy dotyczące serialu, no i tak to wyczytałem, skoro mają uzupełnić sezon 07-08 o te 9 odcinków to chyba jakoś do wakacji zostaną wyemitowane?
Dzieki wielkie, mam nadzieje, że jak najszybciej beda zrobione i wyemitowane, bo czekanie za kolejnym odcinkiem jest najgorsze, z pewnością wiecie o czym mowie
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p