Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
A ja się jeszcze o odcinku nie wypowiedziałam No, ale ogólnie tak jak każdy odcinek, tak i ten mi się podobał... chociaż ta cała przyjaźń Chucka i Sary mi się nie podoba, ale cóż, nie można mieć wszystkiego
Teksty były genialne w tym odcinku; Jeff: Bitches ain't nothin' but tricks and hos.
Morgan: "I think I made a mistake." Chuck: "What did you swallow this time?"
Chuck: What exactly are you implying? That i faked a flash? I'm a flashfaker???
Odcinek fajny, jak każdy to tej pory. Biedny Casey stracił autko... Myślę, iż nie sprzątnie Chucka... Przyjaźń między Sarą a Chuckiem? Jakoś mi się to nie widzi
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Dobry odcinek. S/C - przyjaciele? Nie no, nie zgadzam się. Myśle, że jeszcze jednak będą razem... Casey będzie musiał zabić Chuck'a, nieźle sie zapowiadają dwa kolejne odcinki. Morgan na statku był komiczny, uwielbiam go. Impreza świąteczna w Buy More była świetna, ta muzyka i wogóle. Wyrzutnia rakiet była świetna, jak pomiędzy nogami Chuck'a przeleciała. Albo jak zresetował system i już sie cieszył, a ona na nich leci.
Rakieta przelatujaca miedzy nogami Chucka to było dobre. Casey dostał rozkaz pozbycia sie Chucka , i to był dla niego , bo teraz sie juz z nim zżył , mimo , że Chuck zniszczył mu samochod
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p