pobierz plik w całości
Po powrocie do Indii, Suresh zaczyna miewać tajemnicze sny o tym, co zdarzyło się w przeszłości, które zmuszają go do zastanowienia się, co zrobić dalej.
Kontynuując swoją wyprawę do Nowego Yorku, Hiro i Ando zatrzymują się w przydrożnym barze, gdzie poznają bardzo interesującą osobę. Spotkanie to skutkuje dla Hiro kolejną wyprawą w czasie...
Matt i Audrey, podążając śladem tajemniczego Sylara, natrafiają na kolejne morderstwo, tym razem spowodowane dziwną zdolnością pewnego człowieka.
Claire próbuje żyć jak normalna dziewczyna, podczas gdy jej ojciec przetrzymuje kolejnego bohatera...
by aja
Data emisji: 13 pańdziernika 2006
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Gareth, łącznie edytowano 2 razy
Wiem widzialem tylko ze chodzilo mi o to ze w tym odcinku to nie bylo wyjasnione dopiero w nastepnym. A co do tego ze mu nie wyszlo... niewyszlo to mu w nastepnym odcinku
No i co piszecie, że sie wyjaśni, co bedzie w nastepnym odcinku? Ja jestem dopiero przy tym i mnie interesuje, gdzie sie podział Hiro
Generalnie, to chyba jak na razie najnudniejszy odcinek... Nie było Niki... ten facet od promieniowania jest dziwny (nie chciałabym takiej zdolności ) i Eden, ktora mnie wkurza
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Ciekawa jestem, czy sny Mohindera i historia o jego siostrze oznaczają, że posiada jakąś moc...
Wreszie jakaś informacja na temat tego, kim jest Claire i co robi jej ojciec.
Hiro - jestem ciekawa co z tego wyniknie.
No i wreszcie zbliża się homecoming, nie mogę się doczekać spotkania Claire, Petera i Sylara...
Fajna ta kelnerka była - szkoda że musiała zginąć. Miała tez fajna umiejętność (przydatna podczas sesji) Brakowało mi postaci Niki w tym odcinku. A co do następnego to chyba nieźle się bedzie dzialo.
Było mało Nikki, Claire i Petere czyli tych których najbardziej lubie. Ta nowa hiroska miała świetną moc. Szkoda, że zginęła. Ojciec Claire jest dziwny... Wszystko, żeby chronić córke? Rozumiem, ale on ma jaką firme... To coś większego. Ta Eden ciekawe 'czym' była...? Mohindar mnie jak zwkyle wkurza, jakżeby inaczej. No i sie zbliża homecoming.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p