pobierz plik w całości
W obliczu porwania swojego syna, zrozpaczona Niki stara się powiedzieć swojej przyjaciółce kim jest jej alter ego.
Matt, który dzięki swojej zdolności czytania w myślach, zaczyna podejrzewać żonę o zdradę, odkłada na bok wszystkie swoje problemy i wraz z Audrey prowadzi śledztwo w sprawie kolejnego dziwnego morderstwa.
Na opustoszałej drodze splatają się losy kolejnych dwóch bohaterów. D.L. jadący razem z synem jak najdalej od Niki oraz Hiro i Ando muszą pomóc kobiecie uwięzionej w samochodzie po wypadku drogowym.
Nathan i jego żona - Heidi, próbują wymyślić co zrobić, aby odzyskać 4 punkty procentowe, jakie ostatnio stracił Nathan w sondażach. W końcu decydują się zjeść śniadanie z wpływowym dziennikarzem z "Journal".
Claire jest szczęśliwa, kiedy dowiaduje się od Zach'a, że kaseta, na ktorej uwiecznione są jej próby okaleczenia się, odnalazła się. Szczęście trwa jednak krótko - brat Claire znajduje kasetę i nieświadomy tego, co znajduje się na niej - zaczyna ją oglądać.
by aja
Data emisji: 6 listopada 2006
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Gareth, łącznie edytowano 2 razy
Może nie najlepszy odcinek, ale i tak ok Hiro juz mnie tak nie irytuje, ale to pewnie dlatego, ze mało go było w tym odcinku I coraz bardziej lubie Niki/Jessice Ale i tak najlepsza scena to była rozmowa Petera i Nathana, w której N. mówi, że co najwyzej moze latajac ratowac koty z drzew
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Dzieciak był świetny jak zaatakował Claire zszywaczem i potem jak go gonili Peter był cudowny, jak szantażował Nathana wyścigami wokół Statuy Wolności i potem jak opowiadał dziennikarzowi o swoim problemie z głową i pomocy Nahana, wreszcie przestał być taki naiwny, i do tego na końcu jak nie uwierzył Nathanowi, że chcieli go porwać Nathan mnie wkurza, z jednej strony niby się otwiera przezd bartem, że uważa zę jego mocy nie można wykorzystać w żadnych sensowych celach, a z drugiej ukrywa przed nim fakt, że zdobył obraz, ciekawe czy zamierza sam ratować świat, czy też spalić obraz, żeby Pete nie mogł tego zrobić...
Ha Niki była w tym odcinku najlepsza. Strach się bać co kombinuje jej alter-ego. Ogólnie odcinek średni. I gdzie się podział Isaac pewnie wszystko się wyjaśni w następnym epizodzie...
Niki/Jessica - dobre. Ciekawie brzmiało, jak próbowała wytłumaczyć przyjaciółce swoją drugą stronę - prawie jak zwierzenia u psychiatry
Nathan jest nieco denerwujący, strasznie go absorbuje ta jego kampania, bardziej niż brat, rodzina, cokolwiek. Peter go zaczął kryć, przy okazji stawiając siebie w innym świetle, ale pewnie w ogóle się tym nie przejmuje, co o nim pomyślą, przynajmniej on.. I ciekawe czemu Nathan nie powiedział bratu, że odzyskał obraz.
Wygląda na to że przez przejście z angielskich odcinków na polskie coś ominąłem bo okazuje się że do odcinka który ostatnio skomentowałem, pasuje ten opis...
Clair i Zach, z nich coś będzie chyba. Poza tym ciekawe czy ten brat coś powie. Matt jest jak dla mnie troche dziwny, ale nie w zły sposób tego słowa, a wręcz przeciwnie. Nikki - Jessica, no teraz sie zacznie walka o Micah. No i on też ma moc, tylko jaką? Hiro i Ando są zajeb.iści. Ich miny, gesty doprowadzają do szału. Świetni są. Nathan mnie wkurza, jest jakiś dziwny wogóle... Nie chce sie przyznać do mocy... Peter też jakoś mnie ostatnio nie przekonuje. No więc jest bardzo ciekawie, niech tylko sie zacznie przerwa to pochłone jednym łykiem całych Herosów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p