prison.pl napisał(a):Veronica unika Savrina , lecz spotykają się w więzieniu na wizycie u Linca. Nick przy pomocy jego kolegi policjanta odkrył że telefon który zgłaszał zabójstwo brata pani wiceprezydent był wykonywany z Waszyngtonu. Tym sposobem odzyskał zaufanie Veronici.
Micheal realizuje kolejny plan, korzysta z rady Sucre i odcina dopływ chłodnego powietrza w więzieniu jednocześnie wywołując w więzieniu zamieszki.
Podczas zamieszania w więzieniu Scofield wychodzi z celi przez dziurę za zlewem razem z Sucre i zaczynają wiercić dziurę w ścianie która pomoże im dostać się do Izby Chorych i uciec z FOX River.
Więźniowie powoli przejmują więzienie oraz Izbę Chorych . Sara jest w niebezpieczeństwie, więźniowie próbują dostać się do pomieszczenia w którym się zamknęła.
T-Bag odkrywa dziurę w celi Scofielda i uciekinierzy nie mają innego wyjścia jak przyjąć go do spółki.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 23 lut 2007, o 20:13 przez Klatus, łącznie edytowano 1 raz
Po tym odcinku miałam zakończyć oglądanie, ale nie mogłam Za późno zobaczyłam, że ten odcinek w częściach jest i musiałam włączyć kolejny Fajnie sobie więźniowie wyrabiają, dopadli cały budynek i sobie szarżują
Odcinek rzeczywiście fajny, choć szyba w gabinecie pani doktor utrzymała się niewspółmiernie długo w stosunku do krat, w budce strazników
Poza tym, ciekawa jestem czy M. układając swój plan przewidział że mógłby trafić np do T-Baga? Przecież chyba nie wiedział dokładnie do której celi go przydzielą.
Moja druga próba podejścia do oglądania tego serialu i powoli zaczynam znowu odpadać, ten plan jest taki genialny, że więcej jest kwestią przypadku niż planowania.
Poza tym gdyby Michael miał mniej szczęścia i został 'podany' T-Bagowi tak jak ten chłopaczek w tym odcinku, to raczej uśmieszek zszedł by mu z twarzy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p