pobierz plik w całości
Hiro i Ando zaczynają swoją podróż do Nowego Yorku, kiedy zostają zatrzymani przez hazardziste z Las Vegas, z którym wcześniej wygrali wykorzystując zdolności Hiro.
Pan Bennet, ojciec Claire, organizuje dla niej spotkanie z jej biologicznymi rodzicami. Claire ma nadzieje, że może oni także obdarzeni są nadludzkimi zdolnościami i będą w stanie pomóc jej w zrozumieniu tego.
Mohinder decyduje się wrócić do Indii i zając swoim życiem. Jego pożegnanie z Eden jest bardzo osobiste, a jak się później okazuje Eden jest bardzo tajemniczą osobą...
Do Niki wraca jej mąż, który uciekł z więzienia. D.L. chce oczyścić się z zarzutów, jakie stawia mu prokuratura, jednak podczas poszukiwania osoby, która go w to wrobiła odkrywa wraz z Niki makabryczne morderstwo. Później okazuje się, że D.L. także coś ukrywa...
by aja
Data emisji: 30 października 2006
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Gareth, łącznie edytowano 2 razy
No przyznam szczerze, ze troche sie zdziwilam, ze Eden jest po "tamtej" stronie W sumie bylo to do przewidzenia, ale ja nie jestem za dobra w te klocki...
Ciekawa jestem czy Claire zacznie cos podejrzewac w sprawie tych biologicznych rodzicow. Tzn juz tam niby zaczela cos podejrzewac, ale ciekawe czy cos wiecej z tym zrobi.
Podobala mi sie akcja z Niki i nie moge sie doczekac, co teraz bedzie dalej w tym watku!
Sophia napisał(a):No przyznam szczerze, ze troche sie zdziwilam, ze Eden jest po "tamtej" stronie W sumie bylo to do przewidzenia, ale ja nie jestem za dobra w te klocki...
Eden jest fajna, pozatym jest cos miedzy nia a Mohinderem:)
Fajnie by bylo gdyby byli razem. Ona wcale zla nie jest tzn nie była
Sophia napisał(a):No przyznam szczerze, ze troche sie zdziwilam, ze Eden jest po "tamtej" stronie W sumie bylo to do przewidzenia, ale ja nie jestem za dobra w te klocki...
Tez sie zdziwiłam, ale ja tez nigdy nie potrafie przewidziec, kto jest tym złym
Gareth napisał(a):Eden jest fajna, pozatym jest cos miedzy nia a Mohinderem:)
Nie-e, no co Ty Ona współpracuje z ojcem Claire, a udawac mozna wszystko i Mohinder sie po prostu nabrał
Najciekawszy był wątek z Niki... Głupią zdolność ma ten jej mąż Tylko szkoda mi Micah...
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 1 raz
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Ciekawa jestem co z Niki, nie podoba mi się ten jej mąż i wcale nie widać, żeby tak znowu kochał Micah...
Sprawa z biologicznymi rodzicami - od początku wiedziałam, że daddy dearest to zrobi Co do Eden, to niby się nie spodziewałam, ale też nie byłam zaskoczona, to po prostu musiało tak wyjść i tyle, ciekawa tylko jestem w jaki sposób ona ma sprowadzić Isaaca.
Brakowało mi Petera, miałam nadzieję, że sprawa z nim się jakoś ruszy, a to utknęło...
ten odcinek mi sie spodobal ale troche mnie dziwi dlaczego ojciec Claire podstawil jej rodzicow nie biologicznych nie rozumiem tego ale sie dowiem w najblizszym czasie, a co do Niki to nie wiadomo co z nia bedzie czy wogole bedzie zyla?
Co do Eden, to jakaś podejrzana już mi się wydawała w drugim odcinku, za szybko się spoufalała i była strasznie chętna do pomocy Mohinderowi, w sumie jakoś specjalnie mnie nie zdziwiło, że współpracuje z ojcem Claire, ale może jeszcze zaskoczą i okaże się, że ona ma w tym całkowicie swój własny, inny udział. Nie wyglądała na tą całkowicie złą, ale na tą z dobrych też nie do końca, ale kto wie
Ojciec Claire przewidywalny, musiał pokombinować z biologicznymi rodzicami Claire..
Niki w końcu dowiedziała się, co kryje się w jej domu, a jej mąż oczywiście też musiał mieć jakąś zdolność, dzieciak też pewnie ma Teraz pewnie Niki ruszy w pościg za synem..
Nie wiem o co chodzi, ale do 5 odcinka oglądałem z amerykańskiej tv a od tego oglądam polskie dvdripy i coś jest nie tak, te polskie jakby były opóźnione trochę, czy tam przyśpieszone...
No ale co do odcinka, Hiro uratował DL'a i resztę, DL swoją drogą ma fajną moc.
Zauważyłem, że każdy z tych Hirołsów, ma jakiś znak na ciele który wygląda jak tatuaż podczas używania mocy.
mateusz napisał(a):No ale co do odcinka, Hiro uratował DL'a i resztę, DL swoją drogą ma fajną moc.
Jak, gdzie uratował? Chyba inne odcinki oglądsliśmy...
Niezła walka Nikki-D.L. Świetną ma moc, no i sie okazuje, że Micah też coś ma, ale nie wiadomo co. Hiro jak sie podniecał, że będzie miał miecz był prześmieszny. Wiadomo, że Ci rodzice byli podstawieni... Wogóle nie pasowali do Claire i wogóle... Ta babka od Mohindera może być jeszcze ciekawa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p