Nick jest rozdarty między Hannah i Aubrey. Aubrey prosi go, aby wybrał między nimi. Niespodziewany gość dodaje mu dodatkowych zmartwień. Eddie źle reaguje na "niespodziankę" przygotowaną przez Nicka i paczkę. Physical Phil decyduje się zmienić swoje życie. Ray mówi Owenowi o tajemnicy Ikey'a i Allsion.
Emisja odcinka: 26 kwietnia 2007 roku.
Muzyka: Harvey Danger - Flagpole Sitta Southside Johnny and the Asbury Jukes - It's Been A Long Time Tom Langford - Ten Stories High Mikal Blue - Gold Fleshpot - Happiness Trigger Fleshpot - Sickness
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 maja 2007, o 15:15 przez Nikola, łącznie edytowano 3 razy
Szczerze mówiąc mam głównie pozytywne odczucia względem tego odcinka
Nick i Aubrey - wreszcie znów zobaczyłam pomiędzy nimi to co tak w nich lubiłam, i byłam strasznie wściekła, że kretyn poleciał do Hanny, należało mu się to co tam zobaczył Jednak mimo wszystko coś mi z tym śmierdzi...
Janet i Eddie - OMG to było so sweet, trochę mu utarła nosa, ale potem się pogodzili, on tak ładnie do niej mówił [nie spodziewałam się czegoś takiego po nim] normalnie nie mogę się doczekać, jak to rozwinie się dalej Owen/Alison/Ikey - głupi Cataldo, nikomu nie było potrzebne do szczęścia, aby to się wydało Freaky Phil - najlepsze było, jak z powrotem zwiał do domu Nick i Eddie - chyba wreszcie zacznie się to układać, chociaż nie rozumiem tego głupiego uśmieszku Big Cata...
Ogólnie bardzo fajny początek odcinka, gdzie kretyni się wygłupiali w tym swoim zespole, fajnie że Nick wdraża pomysł Best Friend Windows, rewelacyjnie, że nie połączyli Nicka i Hannah, ogólnie naprawdę pozytywnie, chociaż nie ustosunkowałam się jeszcze do wszystkiego co wydarzyło się w związku z Nickiem...
Trish napisał(a):Nick i Aubrey - wreszcie znów zobaczyłam pomiędzy nimi to co tak w nich lubiłam, i byłam strasznie wściekła, że kretyn poleciał do Hanny, należało mu się to co tam zobaczył Jednak mimo wszystko coś mi z tym śmierdzi...
Pokazując pakującą się Aubrey i biegnącego Nicka od razu domyśliłam się, że idzie do Hannah, bo to taka standardowa zagrywka, ale nadal jestem w rozterce między dwoma parami
Trish napisał(a):Janet i Eddie - OMG to było so sweet, trochę mu utarła nosa, ale potem się pogodzili, on tak ładnie do niej mówił [nie spodziewałam się czegoś takiego po nim] normalnie nie mogę się doczekać, jak to rozwinie się dalej
Para, którą zdecydowanie najbardziej lubię w OR (a nie jakiś trójkącik ). Scena, kiedy ona zaczyna tańczyć, a Eddie się wraca - świetna
Owen/Alison/Ikey - głupi Cataldo, nikomu nie było potrzebne do szczęścia, aby to się wydało
Związek Owena i Allison i tak w końcu musiałby przeżyć ten dramat, bo to musiało się wydać.., ale nie w taki sposób. Allison powinna osobiście mu to powiedzieć, a nie Ray. On zawsze się musi wtrącić tam, gdzie go być nie powinno.
Trish napisał(a):Freaky Phil - najlepsze było, jak z powrotem zwiał do domu
Baby steps Przynajmniej nie było szablonowo, bo szczerze mówiąc myślałam, że z okazji season finale wyjdzie sobie dalej
Trish napisał(a):Nick i Eddie - chyba wreszcie zacznie się to układać, chociaż nie rozumiem tego głupiego uśmieszku Big Cata...
Uwielbiam ich! Podoba mi się, że ich przyjaźń odbudowuje się wolno i pewnie jeszcze trochę potrwa zanim Eddie mu wybaczy. A uśmieszek Raya odebrałam tak, że się gość cieszył, że wyjeżdżają i może już nie wrócą
Ogólnie odcinek na bardzo duży plus, cały początek - świetne, trzyma klimat, nie zrobili standardowego zakończenia typu Nick/Hannah i już, tylko zostawili otwarte zakończenie i to mi się podoba.
Muzyka jak zwykle bardzo dobrze dobrana.
Zastanawia mnie ten rzekomy ojciec Sama. Jakoś mi to tak średnio pasuje, myślę, że tak czy inaczej Sam okaże się synem Nicka, a to nie jest to, na co wygląda
Trish napisał(a):Nick i Aubrey - wreszcie znów zobaczyłam pomiędzy nimi to co tak w nich lubiłam, i byłam strasznie wściekła, że kretyn poleciał do Hanny, należało mu się to co tam zobaczył
No właśnie... W ogóle urocza była scena w domu Garretów... I pani dziekan była i Aubrey. Tak mogłoby zostać I nie moge wybaczyć Nickowi, że nie zrobił kompletnie nic, żeby ją zatrzymać... No ale co ja sie dziwie jak ten palant pobiegł do Hannah Chyba już do końca będe fanką Aubrey
Nikola napisał(a):Baby steps Przynajmniej nie było szablonowo, bo szczerze mówiąc myślałam, że z okazji season finale wyjdzie sobie dalej
Tez sie ciesze, że nie było szablonowo. W ogóle to świetna para Phil i PizzaGirl.
Generalnie odcinek świetny, muzyka najlepsza była gdy Nick biegł do Hannah No a co do tego kto jest ojcem Sama to nadal myśle, ze okaze sie, że to jednak Nick jest jego ojcem. Ciekawe co będzie w drugim sezonie, który podobno ma byc już na jesieni
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Ten Gavin Goddard jakiś dziwny i jakoś nie wygląda mi na ojca Sama. Ray oczywiście musiał wszystko wydać i teraz Ikey został odrzucony przez wszystkich, nic dziwnego. Physical Phil wyszedł z domu i szybko do niego wrócił. No i Eddie zrobił coś wreszcie w stronę Janet. Teraz Nick i Eddie jadą po Owena do NY, może coś między nimi się poprawi, chociaż mam taką nadzieję. Ogólnie odcinek finałowy 1 sezonu zaliczam na DUŻY PLUS.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Jednak Gavin się pojawił, nie sądziłem, że istnieje. szkoda, że jego realność t takim momencie się okazała prawdą. Myślałem, że Nick biegnie do Aubrey tak mi szkoda tej dziewczyny. Eddie się w końcu przełamał w stsosunku do Janet. Nice final
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p