Też myślałam, że Hannah powie Nickowi, chociaż jak teraz na to patrzę, to specjalnie zrobili taki preview, aby pokierować sytuacją jednak inaczej

Myślę, że jeżeli ma mu powiedzieć, to zrobi to w następnym odcinku na zakończenie sezonu.
Brakowało mi strasznie scen Sam/Nick - uwielbiam ich razem

Ale za to sceny z ojcem i Nickiem - świetne! "Uścisk na sprzedaż"

Podobają mi się bardzo ich relacje i to, że odbudowywanie wszystkiego między nimi idzie wolno, przynajmniej widać, że to wszystko jest takie, jakie powinno być.
Hannah z odcinka na odcinek lubię coraz bardziej, wspaniała z niej mama, widać jak bardzo kocha swojego synka. Scena przy łóżku Sama mi się bardzo podobała.
Aubrey trochę mi szkoda, bo polubiła bardzo Nicka. Jednak jej zauroczenie jego osobą przyszło tak strasznie szybko, że teraz jakoś coraz mniej emocji we mnie budzą ich wspólne sceny
Eddie/Janet - uwielbiam ich!

Dobrze że traktowała go w taki sposób

Należało mu się!
Jakoś najmniej w tym odcinku interesował mnie wątek Phila i dziewczyny od pizzy, jakiś taki niemrawy

Chociaż panowie w akcji na tych dzieciaków byli zabawni
Ray - nie znoszę gościa. Najgorsze jest to, że jemu wcale nie zależy, żeby powiedzieć Owenowi prawdy, bo czuje, że tak musi być, tylko jego wyraz twarzy mówi wszystko - ma ochotę popsuć komuś rodzinkę. Oczywiście uważam, że Allison sama powinna mu o wszystkim powiedzieć, bo na kłamstwie się związku nie buduje, ale Ray robi to z wyrachowania, a nie dlatego, że taki prawy z niego człowiek