pobierz plik w całościWe'll see a presentation of Ned's power: it's both a gift and a curse, and it's illustrated with flashbacks to Ned's childhood which include dissecting frogs in school.
Ned, Emerson and Chuck later visit the morgue to inspect the body of a victim of a car accident. It's a 45 year-old man who specialized in automobile safety. The police are offering a reward to anyone who can find the killer, and Emerson wants answers in order to get the reward.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Pocalunek przez worek, nic dodać nic ująć. I ta rękawica na koniec, so sweet. Fajny odcinek.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Ja w ogóle byłam w szoku, że już w drugim odcinku dostajemy pocałunek bałam się, że później trudno im będzie pobić ten pocałunek, ale cóż, niepotrzebnie się tak denerwowałam
Może to nie był taki zwykły pocałunek,ale jednak Pobiją go? Ciekawe
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Ta, te samochody to całkiem inna bajka Pomysł w sam raz pasujący do serialu
Ten odcinek był tak samo "porąbany" jak Pilot, a może nawet bardziej. Tematy typu samochody na dmuchawce, trupy zamiast manekinów, pocałunek przez folię czy ścianka z rękawiczką pomiędzy siedzieniami z przodu samochodu w ogóle do mnie nie trafiają. Jakoś nie trafia do mnie ten serial. Ale zobaczę dalej, bo jak na razie nie mam co oglądać.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Person of Interest (S01), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
PD ma specyficzny klimat, więc jak widać nie wszystkim musi przypaść do gustu. troszkę mi się kojarzy z "Charliem i fabryką czekolady" ;p
drugi odcinek też mnie nie zawiódł :)
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Odcinek lepszy od poprzedniego. Dobry pomysł, realizacja i jeszcze pseudohorror. Kto by pomyślał, że można nakręcić taką ciekawą historyjkę o manekinach do crashtestów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p