pobierz plik w całości
Cały tytuł się nie zmieścił powinno być: If You Work For a Living, Then Why Do You Kill Yourself Working?
Spoiler:
The DEA brings Nancy in for questioning. Then she must explain things to Esteban. Celia travels deep into Mexico to make amends with estranged daughter Quinn. Meanwhile, Silas meets Lisa's ex-husband and Doug finds a reason to live. Nancy makes a shocking revelation to Esteban.
Jestem trochę rozczarowany - zamiast zrobić śmieszny odcinek na zakończenie sezonu serial poszedł w stronę dramatu i mało było momentów gdzie można było się pośmiać najlepsze to chyba te jak Quinn rozmawiała z Celią i Nancy robiąca zakupy przez telefon. I oczywiście końcówka jak Nancy powiedziała Estebanowi że jest w ciąży, teraz chyba jej nie zabiję
Ciekawe co stało się z Dougem, ale nie sądzę żeby się powiesił
Shane kontynuuje rodzinną tradycję razem ze swoimi fajnymi koleżankami - to też mi się podobało
Mam nadzieje że Andy nie wyjedzie z Silasem do Meksyku, lepiej żeby zrobili coś przy Nancy
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Końcówka była zaskakująca, ale nie sądzę żeby Nancy rzeczywiście była w ciąży. Według mnie to było zaplanowane (może wspólnie z DEA), bo w zasadzie tylko to mogło ją uchronić od śmierci. A tak to Nancy ma kilka miesięcy żeby wymyślić coś innego.
Celia wpadła, ale naiwny był pomysł Quinn że niby Dean zapłaci za Celię
Jak dla mnie to cały sezon był rozczarowujący. Nawet nie chciało mi się komentować każdego odcinka. Więcej było dramatu, a mniej komedii. Klimat serialu już był nie ten. Może dlatego, że akcja nie działa się w Agrestic, nie było Heylii, Conrada. Relacje Nancy z Silasem i Shanem zupełnie się popsuły i zamiast być śmiesznie, przez większość czasu było smutno.
Mam nadzieję, że następny sezon będzie w klimacie sezonów 1-3.
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Po całym sezonie mogę stwierdzić, że nie był on taki najgorszy. Pokuszę się nawet o stwierdzenie, ze był lepszy od 3, ale to moje zdanie. W tym sezonie jakoś wg mnie wszystko się tzrymało kupy, było takie logiczne i racjonalne
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Ja się nie zgodzę - 3 sezon był lepszy. Co z tego że był mało logiczny i nie trzymał się kupy skoro był śmieszniejszy. Ja Trawkę oglądam po to żeby się pośmiać i dlatego zawiodłem się na 4.
A mi tam się podobało wszystko do tej pory. Odcinek była fajny. Shane rządzi w szkole, diluje i w ogóle jest cool. Fajnie załatwił sobie stanowisko w nowym środowisku. Ma dwie bicz, pełno towaru i jest fajny. Nancy is pregnant?! wtf? Nie no spoko.
Mi tam sie podobał taki poważniejszy finał, zwłaszcza jak Nancy wyżaliła sie Andyemu. Shane bierze sie za sprawy rodzinne i zaczyna dilować Zobaczyliśmy Quinn na krótko , chciałbym żeby wróciła do serialu na dłużej, nieżle załatwiła Celie . Nancy w ciąży , to pewnie jakaś ściema , ale póki to ją ratuje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p