Sayid confronts Ben's spy on the freighter, and Ben urges daughter Alex to flee Locke's camp in order to survive an impending attack.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Dlaczego po świetnym odcinku musi być zawsze jakaś dłuższa przerwa!? Russo z Karlem nie żyją, tylko Alex ocalała, ciekawe czy za tym stoją ludzie Bena czy ci ze statku. Albo jeszcze jacyś inni, w końcu to wyspa. Michael się wyspowiadał Sayidowi, a tamten zabrał go do kapitana,który... wcale nie wyglądał na zdziwionego. Czyżby współracowali? A jeśli nie to co teraz się z nim stanie. Więc Inni mogą opuszczać wyspę i na dodatek całkiem nieźle sobie żyją. Wyspa nie pozwoliła aby Michael popełnił samobójstwo, nie spodziewałem się, że ma ona aż tak wielki zasięg, albo został on dostatecznie napromieniowany. Ciekawe co to za świątynia, o której mówił Ben, albo to zwykła podpucha żeby wybawić Alex z bezpiecznego miejsca.
kanon napisał(a):rozwaliło mnie to że tom jest gejem xD
Mnie tak samo. Ale teraz to wyjasnia fakt dlaczego Tom powiedział Kate w 3x01 ,że nie jest w jego typie. Co do odcinka to był jeden z fajniejszych odcinków 4 sezonu. Końcówka zabójcza. I znowu czekanie. Jeszcze chyba 3 tygodnie.
Lol, no faktycznie, Tom powiedział Kate że nie jest w jego typie. Ciekawi mnie też kto strzelał na końcu, co z kapitanem i co to za świątynia, czyli podobnie jak Cześka.
Aha, zapomniałem wcześniej dodać, Chris, wyprzedziłem Cię.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p