pobierz plik w całości
Szkoda ze Jin nie zyje. Mysle ze wiekszosc ogladajacych odcinek myslala ze jedzie do szpitala do Sun, a tu sie jednak okazalo inaczej. Pojawil sie Michael. Pewnie niedlugo dowiemy sie co sie z nim dzialo i gdzie jest Walt. Ze slow kapitana mozna wywnioskowac ze Ben ma wielka wladze. Podlozyl samolot wraz z kilkuset trupami i zrobil to tak ze nikt sie nie zorientowal. Michael jednak napisal zeby nie ufac kapitanowi, wiec moze nie jest to prawda. Wiemy o 5 osobach ktore wydostaly sie na zewnatrz. Kate, Jack, Hugo, Sun, Sayid. Jeszcze pozostaje jedna osoba, chyba ze jest wliczony w to maly Aron.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Flashforwardy były świetne, w porównaniu do wcześniejszych. Zastanawia mnie czy u Jina były flashbacki czy jednak flashforwardy w których sfingował swoją śmierć i nadal pracuję dla Paika. W dacie na grobie był 22 września czyli dzień katastrofy samolotu. Zastanawiające. Człowiekiem Bena jest Michael czego można było się spodziewać. Zostało jeszcze jedno miejsce w Oceanic Six. Pewnie będzie to Sayer, Bernard albo Rose.
Według mnie to były flashbacki Jina, chociaż na początku też myślałem, że to może być ukartowana śmierć. Sam nie wiem, do dziś mam jeszcze trochę mętlik. Mnie najbardziej zastanawia czy to Ben dokonał tej wielkiej mistyfikacji z samolotem na dnie oceanu i pasażerami jak twierdzi kapitan, czy może to Widmore? To, że Michael będzie szpiegiem chyba każdy przypuszczał, ciekawe tylko czy trafił z wyspy bezpośrednio na statek, bo jeśli tak to gdzie zgubił Walta?
Odcinek był fajny, nie jakieś arcydzieło ,ale był przyjemny. Nieźle namieszali z tymi flashbackami Jina i flashfowardami Sun. Scena przy grobie Jina była bardzo wzruszająca. I fajnie ,że znamy już Oceanic Six.
Jin? ;] No czemu wy piszecie że znamy tylko pięcioro z nich? Nawet jeżeli to były flashbacki Jina, to w flashforwardach był jego grób, więc to i tak on był szóstym... Juliet bicz. ;/ Ogólnie to ciekawa sprawa z Benem, ojcem Peny i Michaelem. No i ten sfingowany statek, kurde, tyle trupów? Ciekawe kto to, bo coś nie chce mi się wierzyć że to Ben zrobił...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p