pobierz plik w całości
As Stella finally gives Ted an answer on his proposal, Barney realizes that he may be in love with Robin.
Premiera - 22 września 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
własnie skończyłem maratonik, all 3 sezony w 5 dni no i teraz zacznie się czekanie na następne odcinki
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
po prostu w pracy nie miałem co robić a serialowi brakuje trochę do tych lepszych seriali, ale dawno żadnej komedii nie widziałem, poza tym liczyłem, że do tego czasu już pokażą przyszłą żonę Teda
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Ja uważam, tak jak blue, że to jeden z lepszych seriali komediowych a scenariusz jest po prostu genialnie napisany wg mnie, zero luk, zero niedociągnięć, nie zapomina się o żadnym szczególe, czego przykładem jest naprzykład koza (to byłą koza? ).
Wiem że mój post może być przesadą, ale uwielbiam ten serial. No i HIMYM ma NPH...Barney rules.
HIMYM to najlepsza komedia jaką w życiu ogladalam, serialik jest genialny! też jakoś w tydzień oglądnęłam wszystkie sezony i nie moge się doczekać początku 4 serii. Cieszę się że w wakacje nie było co oglądać bo inaczej nie dowiedziałabym się o świetnym serialu
De *wait for it* lightful !! Normalnie piękny był dzisiaj dzień, gdzie zaczęłam od Heroesów a skończyłam na nowym odcinku HIMYM. I jakże cieszę się, że Barney nic a nic się nie zmienił. Owszem, próbował (genialne było to osobiste pytanie o pierwszy okres xDD), ale mu nie wyszło. To dopiero początek, ale już podoba mi się kierunek w jakim twórcy podążają.
Ted/Stella - uwielbiam ją i bardzo ich lubię. Ich sceny były słodkie
A bezrobotny Marshall był chyba najlepszy. What're you doing? xDD
Ted/Stella - słodcy są i śmieszni zarazem. Ted nic nie wiedział o niej. lol I dobra akcja ze Star Wars.
Barney/Robin - podoba mi się kierunek w jakim podążają twórcy. Barney nie zmienił się za bardzo, ale też był taki zmieszany, nie wiedział co się dzieje. Najlepsza scena: Jak mówi Lily, że chce wiedzieć, co u Robin, jak jej mijał dzień i tak śmiesznie nogą ruszał. Pytanie o miesiączkę i nagranie na pocztę głosową.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p