pobierz plik w całości
After rashly breaking up with Stella (Sarah Chalke), Ted is involved in a car accident. He re-evaluates his life and relationship with Stella, who didn't realize she had been dumped. Surrounded by Marshall, Lily, and Robin, Stella then dumps him. Meanwhile, Barney rushes to the hospital but is hit by a bus, seriously injuring him and leading to Ted and Barney's reconciliation. Ted proposes to Stella after meeting in a Chuck E. Cheese-like funhouse.
Premiera - 19 maja 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ciekawe czy Stella jest matką xD w sumie wątpię, bo to oznaczałoby koniec opowiadań Teda o tym jak poznał ich matkę xD Ale szkoda bo Stellę naprawdę lubię.
A! i Barney. omg, cudowny. Jak biegł do Teda ich pogodzenie XD ah + wiemy, że Barney kocha Robin. Słodko XD
Znowu tu napiszę co sądzę o całym sezonie, bo nie chce mi sie komentować każdego odcinka. Tak, więc uważam, że ten sezon trochę ale naprawdę niewiele jest gorszy od poprzednich. Ale ogólnie nadal jest masa prześmiesznych momentów i sytuacji. Według mnie Stella nie jest matką, bo wtedy córka Teda musiałaby być dużo starsza od jego syna a nic takiego nie widać jak są sceny z dziećmy w 2030. Poza tym było coś tam z żółtą parasolką i z tego co wywnioskowałem to matka jest jej właścicielką. Uważam, że matka mogła zostać pokaza w 12 odcinku pt " No Tommorw", Ted się z nią minał i powiedział jej PRZEPRASZAM, ale to moja teoria. Po pierwszych odcinkach I sezonu stwierdziłem że Barney pasowałby do Robin, ale późnej zmieniklem zdanie, a na kocu wyszło że Barney kocha Robin
That was legen... wait for, wait for it , ...dary xD
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Hmm też sądze, że Stella nie jest tą jedyną Teda. Wiec pewnie w pierwszych odcinkach 4 sezonu pożegnamy się z nią. Zresztą sami zobaczymy. Co do Robin i Barney'a coś się szykuje :P i jakoś jestem z tego zadowolony choć zawsze pasowała mi do Teda.
Stella jest całkiem fajna, ale jakoś szybko się ich związek rozwinął w porównaniu z tym, jak było z Robin i innymi dziewczynami Teda . Ja też lubię Robin z Tedem, nawet bardzo lubię, ale Barney zakochany w Robin... och, cudnie. Oni tez bardzo do siebie pasują. Ostatnia scenka, spojrzenie Barney'a... sweet *__*.
Ogólnie sezon 3 jest wg. mnie słabszy od 1 i 2, było znacznie mniej zabawnych momentów, ale nie był też zły. Szykuję się na porcję legendarnych odcinków 4 sezonu ;-).
Macie rację trochę mniej było w tym sezonie momentów w których by się aż ryczało ze śmiechu. Ale najgorszy też nie był, miał swoje + i miło się spędzało czas. Co do końcówki to sam jestem teraz ciekawy co przyniesie sezon 4. Serial już i tak jest dla mnie ... legendary!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p