pobierz plik w całości
Magda dostaje wizę australijską. Natomiast Piotr czeka już na samolot do Warszawy. Wojtek mówi o tym Magdzie. Magda domaga się od Marioli wyjaśnień. Waligóra chce zabrać wciąż obrażoną Karolinę na romantyczną randkę. Magda pragnie natychmiast lecieć do Australii, żeby uniknąć spotkania z Piotrem. Nie mówi jednak o swoich odczuciach Filipowi. Niestety, nie ma biletów na najbliższe dni. Magda i tak pakuje się, mając nadzieję, że ktoś odda bilety. Mariola i Wojtek odbierają Piotra z lotniska. On kupuje kwiaty i jedzie do Magdy. Zastaje u niej Filipa. Magda nie chce rozmawiać z Piotrem. Filip jednak domyśla się powodu wcześniejszego wyjazdu i bardzo mu się to nie podoba. Następnego ranka Magda zdobywa dwa bilety ze zwrotów. Piotr chce odebrać od Marioli płytę, którą nagrał dla Magdy. Mariola kłamie, że ma ją w domu, po czym zanosi płytę Magdzie. Ona jest z Filipem przygotowana do wyjazdu na lotnisko. Filip wychodzi, żeby spokojnie obejrzała nagranie Piotra. Magda włącza płytę...
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 12 gru 2006, o 23:27 przez Klatus, łącznie edytowano 1 raz
No nie wiem, czy sugeruje, mi się wydaje, że na onecie jest obcięta końcówka, bo tak trochę bez sensu wyszło Brakuje moim zdaniem paru minut, żeby się wyjaśniło Zobaczymy we wtorek, czy w TV będzie tak samo, czy więcej jednak
alvaro napisał(a):Gdybym kupił kod i oglądał na onecie odcinek a potem okazałoby się że jest niepełny, to bym ich chyba pozwał
A ja bym wolała, żeby okazał się niepełny Bo nie chce 4. sezonu, już i tak za bardzo jest przedłużane to wszystko. Mam nadzieję, że się okaże, że faktycznie brakuje tych paru scen, które powinny tam być
A ja bym wolała, żeby okazał się niepełny Bo nie chce 4. sezonu, już i tak za bardzo jest przedłużane to wszystko. Mam nadzieję, że się okaże, że faktycznie brakuje tych paru scen, które powinny tam być
a ja jeśli miało by to się tak skończyć to chciał bym żeby dokręcili chociaż 5 odcinków tak żeby to normalnie jakoś wyglądało, Piotr by wrócił i takie tam
A jeśli to tak zostawią to po prostu zostawiają sobie 'furtkę' do nakręcenia kolejnych sezonów i większość fanów będzie chciało tych następnych sezonów bynajmniej jeszcze jednego
Cya napisał(a):a ja jeśli miało by to się tak skończyć to chciał bym żeby dokręcili chociaż 5 odcinków tak żeby to normalnie jakoś wyglądało, Piotr by wrócił i takie tam
Wystarczy, że dołożą kilka minut. Ja chcę tylko wiedzieć, dokąd poszła Magda. Bo tak jak się zakończyło w odcinku na onecie, to nie daje konkretnego zakończenia, a już na pewno nie jest to żaden oczekiwany przez widzów happy end
Gorzej, że ten odcinek na onecie ma i napisy początkowe i końcowe, więc dziwne byłoby takie wycinanie. Trwa jakoś ponad 46 minut.
Ale nadal mam nadzieję, że jest obcięty i 4. sezonu nie zrobią
No właśnie w tym sęk, że nie można zostawić czegoś tak długiego bez zakończenia, tym bardziej gdy 99% z 3,5mln oglądających oczekuje szczęśliwego zakończenia w sensie Magda + Piotr, a dostaje - nic. Jeśli zakończy się tak jak w necie to współczuje Panu reżyserowi Figurze
Dziękuje, ale jakość pewnie nie powala Obejrzałem ten filmik( http://film.onet.pl/zwiastuny/,1677903,,1,filmy.html ) i wywnioskowałem z niego dwie ważne rzeczy. Ma być 45 odcinków i nie więcej i wszystko ma się szczęśliwie zakończyć.
Klatus napisał(a):Dziękuje, ale jakość pewnie nie powala
Da się obejrzeć
Klatus napisał(a):Obejrzałem ten filmik( http://film.onet.pl/zwias...3,,1,filmy.html ) i wywnioskowałem z niego dwie ważne rzeczy. Ma być 45 odcinków i nie więcej i wszystko ma się szczęśliwie zakończyć.
Też sobie później obejrzę Tylko ciekawe, co dla nich jest szczęśliwym zakończeniem w takim razie Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p