pobierz plik w całości
Magda dostaje od Filipa strój do nurkowania. Waligórowie szykują się na przyjęcie Julki do rodziny. Wojtek chce wyręczyć Piotra i wyjaśnić Magdzie powód jego wyjazdu. Sebastian i Agata namawiają Magdę, żeby spędziła wreszcie noc z Filipem. Piotr dzwoni do Magdy, ale ona nie odbiera, bo właśnie jest w ramionach Filipa. Mariola i Wojtek dowiadują się od Piotra, że za tydzień wróci do kraju. Magda świętuje z przyjaciółmi awans w kancelarii. Filip, korzystając z okazji, wręcza jej pierścionek zaręczynowy.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 5 gru 2006, o 23:29 przez Cya, łącznie edytowano 1 raz
To jest przegięcie; tak przedłużać wątek... Wyciągają kogo mogą: Jagodę, tą babke, którą bije mąż... A to, że Wojtek i Mariola nie powiedzieli Magdzie, to skandal! Oh, raz sie spotkali, Magda powiedziała, że nie chce nic wiedzieć a Wojtek tak łatwo odpuścił I ten głupi, narzucający sie Filip! Magda zgodziła się, a ten już jej wjeżdża na psyche, jakieś ultimatum stawia... Jakbym była na jej miejscu to bym powiedziała, zeby w ogóle spadał jak mu sie cos nie podoba Ciesze sie, ze został tylko jeden odcinek, bo juz mam dosyc katowania sie tym serialem
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Nie no już totalna przesada, jak można wszystko tak przeciągać, nie wiem jak Oni sobie wyobrażają to zakończenie. Dla mnie to wydaje się nierealne, a jeśli uda się wszystko wyjaśnić to dopiero będzie naciąganie. W jednym odcinku, żałosne.
w tym odcinku już zdecydowanie przesadzili no chyba że myślą nad przedłużeniem sezonu Piotr już powinien być z powrotem i chociaż jeden odcinek próbować wrócić do Magdy, co oni sobie wyobrażają, nie dziwie się Magdzie że przyjęła oświadczyny wrrrrr... po prostu to jest takie w ogóle nierealne odcinek beznadziejny
Też zgadzam się, że powrót Piotra i to wszystko powinni rozłożyć na dwa odcinki...
Co mi się w tym odcinku podobało... dywan z róż... jakie romantyczne ale Filip jest beznadziejny, nie powinien znowu oświadczać się Magdzie i to w obecności jej przyjaciół... No i co miała mu powiedzieć ehhh
Jak ja tego Filipa nie trawie!! Niech on se jedzie do tej Australii a Magde zostawi w spokoju! Piotrek ma być z Magdą! Jedyne co mi się podbało to Mariola & Wojtek i matka od Rafała Z niej to dopiero agent Będzie 4 sezon...
Cya napisał(a):Maggie, no właśnie sam mówi za siebie pobiorą się i będzie The End
Ja czytałam gdzieś,że niby ten ślub to był jej sen
A co do odcinka to wkurzyła mnie Magda gdy się całowała z Filipem a w tym czasie do niej Piotr dzwonił. Czemu ona tego nie ODEBRAŁA??!! Dlaczego przyjeła oświadczyny Filipa?? Przecież ona go nie kocha. Jest z nim by spróbować zapomnieć o Piotrze
ty też byś przyjęła jak wszyscy jej kibicowali po prostu nie miała za bardzo innego wyjścia z takiej sytuacji no chyba że chciała by znowu zbłaźnić Filipa na którym jednak jej trochę zależy
Klatus napisał(a):Nie no już totalna przesada, jak można wszystko tak przeciągać, nie wiem jak Oni sobie wyobrażają to zakończenie. Dla mnie to wydaje się nierealne, a jeśli uda się wszystko wyjaśnić to dopiero będzie naciąganie. W jednym odcinku, żałosne.
Zgadzam się całkowicie to juz jest przesada z tym naciaganiem, ciekawe niby kiedy Bartek poprosi Marile o reke? Co w jeden dzien poprosi a na drugi ślub wezmą? To samo tyczy się Marioli i Wojtka i Kasi i Łukasza. Odcinek nudny i naciągane wg mnie
No tak pomyliłam sie Bartek iagata bo szybko pisałam;) , no są zaręczeni ale przecież ślubu nie załątwią tak z dnia na dzień. Ale może być też tak że zrobią finał finałów czy coś w tym stylu.
ty też byś przyjęła jak wszyscy jej kibicowali po prostu nie miała za bardzo innego wyjścia z takiej sytuacji no chyba że chciała by znowu zbłaźnić Filipa na którym jednak jej trochę zależy
Jakbym była na jej miejscu i nadal coś bym czuła do Piotra to raczej bym nie przejęła oświadczyn Ale na szczęście nie jestem w jej sytuacji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p