pobierz plik w całości
After everyone joins a gym, Barney sees Rhonda (the woman who took his virginity) there. After learning that his performance with her was poor, he loses his ability to approach women. After his attempts at a Victoria's Secret Fashion Show party go awry, Barney has sex with Rhonda again, and she claims it was the best she ever had. Model cameos include Heidi Klum, Marisa Miller, Miranda Kerr, Adriana Lima, Selita Ebanks, and Alessandra Ambrosio. Wayne Brady also guest stars.
Premiera - 26 listopada 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Dobra, obejrzałem pierwsze 10 odcinków, nie chce mi sie każdego po kolei komentować, więc tu coś powiem. Te pierwsze odcinki był dobre, ale nie aż tak jak w drugim sezonie. Scenarzyści troche pomysłów stracili i wyszło to co wyszło. Ja nie mówie, że jest źle, bo ciągle sie śmieje, ale jest gorzej. Świetne odcinki jednak był, np. ten z wadami każdego, co Marshall został prawnikiem, albo jak sie wszyscy razem poznali (bla bla ) + ostatni slap.
Wracając do odcinka; Barney miał zawias. Hah, z kim on stracił dziewictwo. A ciekawe jaki by teraz był jakby nie James.
Słabszy odcinek. Popieram Chrisa, nie trzymają zbytnio poziomu drugiego sezonu. Mam nadzieję, że jeszcze będę się tarzac po ziemi ze śmiechu przy HIMYM . Heidi Klum była niezła z tą niemiecką nawijką, Niemcy pewnie dumni, jak to zawsze gdy ktoś coś w ojczystym języku powie XD.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p