pobierz plik w całości
As Lily and Marshall host their first Thanksgiving as a married couple, Barney is tortured by the tick-tock of the Slap Bet countdown clock and the certainty of the exact moment the slap is going to be delivered. Meanwhile, Ted and Robin try to settle their feelings for each other when she brings an older suitor to Thanksgiving with her. Marshall delivers his third slap.
Premiera - 19 listopada 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Hah, Marshall był zawiedziony, że nie może go trzepnąć, jednak mu sie udało. R/T. big LOL, przyjaciele, którzy ze sobą zerwali przespali sie ze sobą. A końcowa piosenka była awesome.
MAJSTERSZTYK! Ja wiedziałam, że ten slap jednak będzie . I miałam rację. Piosenka była genialna. No i R/T... wciąż na siebie lecą . Ale mnie to odpowiada, lubię ich razem. Jako przyjaciół też, więc dobrze, że sobie to wyjaśnili. Bob był też całkiem fajowski.
Czyżby neverending story Ted/Robin part 3 ;> Lubie ich, ale skoro wiadomo, że to nie ona jest jego miłością, to trochę bez sensu to ich romansowanie SLAP ! wiedziałam, że Lily pozwoli dobre było, że wszyscy widzą Boba jako staruszka
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p