pobierz plik w całości
When Robin shows up with a new boyfriend Gael (Enrique Iglesias), Ted decides he is ready to hit the town with Barney. He meets Amy, (Mandy Moore), a tattooed party girl with whom he hooks up. Ted wakes up the next morning with a butterfly tattoo--a "tramp stamp"--on his lower back. Marshall also calls Barney and shows him he has 55 days until his next slap.
Premiera - 24 września 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ta scena na końcu super, chwilę trwało zanim skumałem o co chodzi, zrobione jakby to było coś poważnego, strasznego a i motylek - tramp stamp super
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
O co chodziło Robin jak powiedziała Tedowi. ' Ted... twój jest większy czy jesteś większy' ??? Kiedy ona powiedziała, że on jest większy to on mówił, że jest może trochę większy od niego, a ona się upierała, że Ted jest większy ?? : ) ?
Ona powiedziała: 'Ted, jesteś większy'. On sie na początku nie domyślił o co chodzi, ale potem już wiedział. Chodziło o rozmiar, ekhem jak to ładnie powiedzieć (xD), narządów rozrodczych.
Tak myślałem tylko chciałem żeby ktoś to napisał hehe, wczoraj zacząłem oglądać od początku i tak jakoś przeskoczyłem chwile na 3 sezon 1 odcinek i potem słysze, że Ted ma większego i lekko namieszali i chciałem to sprostować
Nie zachwycił mnie jakoś 1 odcinek 3 sezonu. Mam nadzieję, że cała seria będzie lepsza, bo póki co to najbardziej podobała mi się pierwsza, a druga była właściwie coraz słabsza. Miejmy nadzieję, że to się jeszcze zmieni. Motylek był niezły .
myślałam, że tylko ja mam takie odczucia. przed chwilą obejrzałam ten odcinek i tak jakoś dziwnie mi się oglądało, jakby klimat zupełnie inny. Może dlatego, że oglądałam z lektorem ale samo to raczej by tak nie zniszczyło klimatu. Oglądając sezon 2 równiez odczułam, że jest gorszy od 1. W tym odcinku Ted jakiś taki dziwny był, nie wiem i grzywka Lily mi nie pasuje.
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p