pobierz plik w całości
After an eye-opening car accident, Celia turns to the city council for help and is ignored by Doug, so she makes the decision to run for Doug's seat. Nancy attempts to break things off with Peter once she discovers he is an agent of the DEA, while also trying to maintain her family unity. Sanjay takes matters into his own hands when Nancy needs money. Andy attempts to get into Rabbinical school so that he doesn't get shipped off to Iraq.
Andy wziął sobie na poważnie zostanie rabinem, ciekawe jak będzie wyglądał jego egzamin
Nancy ma kłopoty z Conradem, raczej się pogodzą albo dojdą jeszcze problemy z Haylią.
Kolacja była urocza, tak jak telefon Sanyaja
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Świetny odcinek, Weeds nie zawodzi. Myślałem, że nie skończe sie śmiać. Zdecydowanie najśmieszniejszy odcinek, dosłownie co chwile wybuchałem śmiechem.
Kolacja była świetna. Nancy grożąca Silas'owi - genialne. Telefon z piekarni... No nieźle, ale Sanjay mnie wkurza.
Gościa od DEA nie lubie, może zdemaskować Nancy, czego nikt nie chce. Oby z nim zerwała.
Celia/Doug - świetne. "Żal mi dupe ściska" - no po prostu... ! Zapowiada się ciekawie, akcja na skrzyżowaniu świetna i potem z tą służącą.
Nom, też nie przepadam za Peterem i mnie też Sanjay denerwuje, ale reszta jest bez zarzutu. ;d Ogólnie to Conrad na bank wróci do Nancy, bo kasa na role już jest. Ale Andy ucieszony z tej pracy na roli. No i zostanie rabinem, fuck on ciągle piepszy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p