pobierz plik w całości
A time rift has opened and people and things from many different times are being pulled through it. As things get really out of control the team find themselves confronted with things from their past and their futures. Jack realises that he is the only person who can save the planet from total destruction but it could cost him everything in doing so.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
naprawdę swietny odcinek. uwielbiam scene gdy Owen i Tosh są w tym szpitalu i Owen odkrywa, że to jest dżuma. + wygladal hot w tym kombinezonie. W ogóle doktorzy są jacyś tacy hot i lubie jak Owen przeklina :D
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Bardzo dobry odcinek. Fajny był ten wielki potwór na A, którego Jack pokonał i wszystko wróćiło do normy.
Rhys żyje; fajnie, bo go lubie. Eva świetnie zagrała. Cały team (oprócz Jacka) zawiódł świat otwierając szczelinę. Owen strzelił do Jacka - teraz wogóle go nie lubię. Jackowi się udało i wrócił cały i zdrowy. Najbardziej mnie cieszy pogodzenie się teamu.
Obejrzałem cały sezon trochę czasu temu (chyba jakiś rok temu), ale raczej z poczucia nudy i małej ciekawości. Ja nie wiem, co w nim widzicie. Serial jest trochę specyficzny, widać, że Brytyjczycy mają trochę inne podejście do S-F niż Amerykanie. Dlatego podobało mi się bardzo średnio. Ten wielki potwór na końcu był trochę śmieszny. Niestety nie zamierzam brać za następne sezony tego serialu. Największym plusem jak dla mnie był aktor grający Jacka, jak dla mnie najciekawsza postać.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Person of Interest (S01), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Też mi się podobał odcinek Zastanawiałam się o co chodzi Billisowi po poprzednim odcinku, teraz już wiem Abaddon Team najpierw "zwalnia" Jacka, a potem pyta go o to, co teraz mają zrobić... trochę się źle zachowali I ta jego uciecha na końcu, kiedy usłyszał "odpowiedniego Doctora"
Doktor przybył po Jacka! Teraz tylko czekać aż pojawi się w 3 sezonie DW. Oby prędzej niż później. Owen zastrzelił Jacka! Oj nie ładnie Trochę niespodziewane, ale zdziwko to dopiero miała drużyna jak Jack wstał i się na nich wkurzył Abbadon uwięziony pod Szczeliną - no nieźle. Chociaż całkiem łatwo Jack sobie z nim poradził. I nawet nikt nie umarł - Rhys też jakoś przeżył. A scena jak marty Jack leży i Gwen go żegna świetna Anomalie czasowe świetne - dżuma w szpitalu, ufa w Indiach czy rzymianin na posterunku Ogólnie sezon bardzo mi się podobał i liczę na powtórkę w przyszłym.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p