Po nagłej śmierci męża i późniejszych kłopotach finansowych, zwykła gospodyni domowa Nancy Botwin podejmuje się nowego zajęcia: sąsiedzkiego sprzedawcy. Jak się okazuje, wszyscy potajemnie chcą nabyć to, co ona sprzedaje - nawet miejski radny Doug Wilson. Nancy utrzymuje rodzinę i chroni swój sekret firmy nawet przed swoją przyjaciółką Celią Hodes.
Obsada: Mary-Louise Parker: Nancy Botwin
Elizabeth Perkins: Celia Hodes
Romany Malco: Conrad Shepard
Hunter Parrish: Silas Botwin
Alexander Gould: Shane Botwin
Justin Kirk: Andy Botwin
Renee Victor: Lupita
Kevin Nealon: Doug Wilson
Andy Milder: Dean Hodes
Allie Grant: Isabelle Hodes
Tonye Patano: Heylia James
---------------------------
Serial grany na HBO
Dzisiaj 3 i 4 odcinek o 00:40
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Pierwsza połowa 1 sezonu jest niezbyt ciekawa.. chciałam nawet przerwac no ale dotrwałam do końca, pod koniec sezonu zrobiło się o wiele ciekawiej A 2 sezon to juz w ogóle jest świetny, duzo duzo lepszy od 1 (tzn przynajmniej narazie, tj po 5 odc. jestem )
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
No właśnie ja obejrzałam narazie 2 odicnki i serial mnie nie porywa, ale mam cały sezon na DVD i obejrze do konca a potem zoabczę, czy spodoba mi sie na tyle, by sciągać drugi sezon:D
A ja tez chcialbym ogladnac tenserial, mamjuz 5 odcinkow ale nie moge znalesc napisow ktore by pasowaly do 2 odcinka!! te ze strony napisy.info nie pasuja, Blagam niech ktos mi pomoze
poszukaj mojej wczesniejszej wypowiedzi z przed 2 miesiecy tam opisalem skad siciagac seriale z napisami
a co do trawska to polecam serial jesli ktos lubi sie smiac i umie to robic to ten serial jest dla niego
obrazaja w nim wszystko co mozna obrazic od wojny w iraku po polakow papiezy zydow hipisow naprawde ganialny serial komediowy < co on robi w kategori sensacyje?>
Bortar napisał(a):co on robi w kategori sensacyje?
no cóż strzelanina w jednym z początkowych odcinków nie wystarcza? a może grożenie głównej bohaterce za to że wkracza na czyjś rewir?
Ale według mnie komedia z tego marna, raczej bym powiedział że serial taki prorodzinny jest, gdyby nie te dwie rzeczy powyżej i tytułowa trawka to bym wrzucił serial do jednego worka z 'Siódmym niebem' czy 'Summerland'. Choć trzeba przyznać że miło się ogląda
Nie zgadzam się. Serial jest do posmiania się. Trzeba tylko się w niego wczuć:D A pierwszy odcinek trzeciego sezonu to chyba teraz moj ulubiony odicnek, super smiechowy.
w tym serialu może są i śmieszni ludzie ale na pewno nie są nimi Bootwinowie, ok Celia vs. Isabelle tak, Doug też może być i jeszcze ten arab, nie pamiętam jak ma na imię jest spoko, ale reszta to taka plebania bez księdza
czy ktos moglby tak bardzo zachecic mnie do ogladania tego serialu?? mam juz caly pierwszy sezon i jestem w trakcie sciagania 2 sezonu. Ale co wlacze 1 odcinek to po 1 minucie zawsze wylaczam bo jakos wydaje mis sie nieciekaw...
Mi szczerze mówiąc pierwsza połowa sezonu taka sobie się wydawała, więc nie dziwię Ci się, że może Ci się wydawać nudne. Polubiłam serial od 4 odicnka, bo wtedy zjawiła się nowa postać-Any, który ozywił atmosferę. Musisz sobie obejrzeć pierwszy sezon (odcinków jest mało, więc nawet jak Ci sie na poczatku nie spodoba to dasz radę:D) i jeżeli nawet końcowe odcinki Cię nie wciągną, to wtedy dasz sobie spokój. Mnie druga połowa sezonu przekonała na tyle, by obejrzec drugi sezon, a drugi to już w ogole bardzo mi się podobał.
Beti napisał(a):Mnie druga połowa sezonu przekonała na tyle, by obejrzec drugi sezon, a drugi to już w ogole bardzo mi się podobał.
podpisuję sie pod tym, 1 połowa 1 sezonu była dla mnie do kitu, ale potem się rozkręciło, a 2 sezon to juz jest świetny, tak samo jak 3 (tzn przynajmniej 2 pierwsze odcinki które oglądałam - btw do netu wyciekły już aż 4 odcinki )
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Kurcze ja juz jestem przy 6 odcinku i od poczatku mi sie spodobal Chyba lubie takie zboczone seriale mmm Szkoda ze jest taki krotki moze znacie jakies inne w tym stylu
??
4 już odicnki przeciekły?? Ja oglądałam 3. Jak narazie wydaje sie, ze to będzie najlepszy sezon. Te gangi mnie rozbrajały w tym pierwszym odicnku, np jak tej dziewczynce odmachały, albo jak cały czas te spluwy kierowali na nancy , lol
Nie martw się na zapsa:D Jeszcze masz sporo odcinków przed sobą, cały drugi sezon i 4 odicnki trzeciego sezonu są już w sieci, 13 sierpnia zaczyna się już na dobre ofcicjalnie i bedzie tym razem 15 odicnków.
Coś w podobie? Ciężko porównywac, bo w każdym serialu jednak jest troche inne poczucie humoru.
Myślę, że Skins by Ci się spodobało. Narazie tylko jeden krótki sezon, ale super. Dead Like Me tez serdecznie polecam, tylko dwa krótkie sezony, ale jakość serialu świetna. Niektórzy porównują Trawkę do Gotowych na Wszystko, ale ja tego nie ogladałam nigdy, więc nie wiem na ile to prawda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p