Serial opowiada o perypetiach życiowych i codziennych problemach związanych z dorastaniem grupy nastoletnich przyjaciół żyjących w Wielkiej Brytanii. Paczkę tworzą: atrakcyjny i powszechnie lubiany chłopak oraz jego dziewczyna; Muzułmanin zażywający narkotyki; gangster, który postanowił zostać homoseksualistą; anorektyczka; chłopak z desperacją usiłujący przestać być dłużej prawiczkiem; inteligentna i dobrze usytuowana dziewczyna mająca problemy rodzinne; miłośnik imprez zakochany w swojej nauczycielce. Każdy z ośmiu odcinków jest osobną historią przedstawiającą nam jednego z bohaterów. Ostatni dziewiąty epizod to finał poświęcony całej grupie. Wraz z głównym, cotygodniowym odcinkiem, wypuszczany jest jeden epizod on-line. Akcja mini-odcinków wiąże się z głównymi i ukazują części historii, które mogły nie być rozpracowane uprzednio. [odcinki te dostępne tutaj ]
Bohaterowie: Tony Stonem (Nicholas Hoult) — hedonista – kobieciarz czytający filozofię. Sid Jenkins (Mike Bailey) - nieszczęśliwy prawiczek, jego przyjaźń jest nadużywana przez Toniego. Michelle Richardson (April Pearson) — dziewczyna Tony’ego i obiekt westchnień Sida. Cassie (Hannah Murray) — wrażliwa emocjonalnie dziewczyna zakochana w Sidzie. Chris Miles (Joseph Dempsie) — skomplikowane “zwierzę imprezowe”, któremu w oko wpadła nauczycielka psychologii. Maxxie (Mitch Hewer) — członek grupy uważający się za homoseksualistę. Jal Fazer (Larissa Wilson) — inteligentna dziewczyna z aspiracjami muzycznymi. Anwar Correll (Dev Patel) — Muzułmanin, który stwierdza, że jego wiara i styl życia do siebie nie pasują. Abigail Stock (Georgina Moffat) — nowobogacka. Kenneth (Daniel Kaluuya) — jasno wyrażający swoje myśli przyszły gangster. Effy Stonem (Kaya Scodelario) – siostra Tony’ego, jedyna osoba, którą obchodzi. Angie (Siwan Morris)- nauczycielka psychologii
Sezon pierwszy - 9 odcinków Sezon drugi - premiera w lutym 2008
--- Serial jest poprostu ŚWIETNY! Inny od reszty, ma klimat, ogromna ilość świetnego humoru /przynajmniej dla mnie xD/, aczkolwiek sa również sytuacje smutne, dramatyczne... NAPRAWDĘ POLECAM!
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Uwielbiam ten serisl:) na początku miałam problem ze zrozumieniem, co oni w ogóle mówią, ale później przyzwyczaiłam się do akcentu i ich grypsów;) naprawdę świetny serial, a odicnek z wycieczką do Rosji był bombowy, jeden z zabawniejszych:D Nie mogę sie doczekac drugiego sezonu!
Beti napisał(a):Uwielbiam ten serisl:) na początku miałam problem ze zrozumieniem, co oni w ogóle mówią, ale później przyzwyczaiłam się do akcentu i ich grypsów;) naprawdę świetny serial, a odicnek z wycieczką do Rosji był bombowy, jeden z zabawniejszych:D Nie mogę sie doczekac drugiego sezonu!
Tak zgadzam się w 100%. Odcinek z wycieczką wymiata!! Serial jest gitny! Fajny kawałek leci na początku, po tym serialu wkręcił mi się. Serial miał dziwne zakończenie
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Skins bardzo mi się podobał, jest to bardzo dobry serial młodzieżowy, który czasem rozbawi do łez, a czasem smuci i daje do myślenia. Bohaterowie są bardzo fajne przedstawieni, ich problemy i życie, aktorzy jak dla mnie pasują jak ulał do postaci, nikogo bym nie zamienił. Muzyka w serialu jest również bardzo dobra (mi też się wkręcił ten kawałek, który zawsze leci na początku każdego odcinka). Jedynym minusem jak na razie jest to, że są tylko 9 odcinków, ale to niedługo się zmieni. To do lutego...
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Person of Interest (S01), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
No malutko ma odcinków, ale seriale angielskie tak już mają, ze gora 12-13 odcinków jest, ale juz niedługo drugi sezon, chyba na poczatku lutego jakoś, więc damy radę:D
A zakończenie dziwne, prawda, ale w dobrym tego słowa znaczeniu:D Szkoda, ze wczesniej już wiedziałam o tych scenach z "Wild life", bo by wywarło na mnie jeszcze większe wrażenie:]
Jestem już po pierwszym odcinku 2 sezonu i muszę powiedzieć, że zaczął się on zajebiście pokręcono. Wszystko się popieprzyło, od razu widać, że ten sezon będzie miał swój osobny klimat. Scena w klubie była super psychodeliczna, postać Tony'ego zrobiła się jeszcze bardziej ciekawa. Odcinek zaliczam oczywiście na wielki "plus".
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Person of Interest (S01), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
ja narazie obejrzalam dwa odcinki pierwszego sezonu.. serial strasznie dziwny.. nei wysztsko rozumiem bo nie bardzo slowka typowo angielskie znam ale jakos daje rade.. klimat specyficzny moze tak powiem..
póki co obejrzałam tylko jeden odcinek i na razie jest bez rewelacji, ale mam nadzieję że się rozkręci.
dzikuskaaa -> są polskie napisy, więc nie ma co się męczyć
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Obejrzałam już pierwszy odcinek 2 sezonu i był suuuper:) Bardzo mi się podobał. Też szkoda mi Tonego, ale jeszcze ciekawszą jest etraz postacią, rzeczywiście.A aktor, który go gra ma teraz nowe pole do popisu. Maxxie był uroczy:] Fajnie się rozpoczeło. Ta sceną, jak maxxie tańczy. Coool. Reszta gromady też super:) Juz się nie mogę doczekać nastepnego odicnka i abrdzo się cieszę, ze już sa robione napisy na bieżąco, bo jednak cięzko sie ogląda bez.
juliee napisał(a):dzikuskaaa -> są polskie napisy, więc nie ma co się męczyć
wiem ze sa ale do tej wersji co ja sciagam one nie pasuja.. nie wiem.. tzn pierwsyz ogladalam to byly chyba spoznione napisy okropnei albo cos i nei chcialo mis ie dopasowywac a dorugiego w ogole nie sciagalam..
Zainteresowałem się serialem dopiero ostatnio po przeczytaniu tego tematu i musze przyznac że jest to już teraz jeden z najlepszych seriali jakie oglądałem a sporo już widziałem na prawde serial genialny, świetny scenariusz, dobrze nakręcony, aktorzy dobrani idealnie (również nikogo bym nie zmienił ) Ogólnie mówiąc serial jest rewelacyjny!!!!!
1. BSG, Dexter, The Shield 2. 24, Skins, 3. Supernatural, The Black Donnellys, Rescue Me, Veronica Mars, True Blood 4. Californication, Entourage, Chuck, House M.D., Sons of Anarchy, HIMYM, Lost, Moonlight 5. Rome, Weeds, The Tudors, Hung, Castle, Breaking Bad, 6. Grey's Anatomy, Desperate Housewives, Damages, 7. Stargate SG-1, Atlantis, The 4400, Private Practice
Nowe, które oglądam: Stargate: Universe, Flash Forward
Powiem Ci ze strasznie dlugo czekalem na napisy do niego, a kiedy juz sie doczekalem i bylem oczarowany pierwszym i drugim odcinkiem, to w trzecim napisy nie byly dobrze dograne i zrezygnowalem... moze kiedys mnie najdzie to sciagne reszte odcinkow
Dobra juliee, jesteś moim ratunkiem, ponieważ mam straszną ochotę porozmawiać z kimś o tym serialu. Odcinek 8, z Effy w roli głównej. Jak to było z Sidem i Cassie, oni naprawdę się spotkali czy to jego jakieś przewidzenie było? No i 9 odcinek(Abigail). W ogóle końcówka była dziwna jak zaczęli Wild World śpiewać. No i jak Tony powiedział, że kocha Chelle i buch. A to w ogóle głupie było jak Sid przeszedł obok tego i dalej śpiewał. Nie zrozumiałam Pobierz plik w całości
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p